VRIE Balance begeleid professionals en teams

Janet de Vries, is sinds 1 februari jl. trotse eigenaar van VRIE Balance. Toen zij zo’n 6 jaar oud was, zei ze tegen haar moeder dat zij later ‘ontwikkelingswerk’ wilde gaan doen. Hoe? Daar had zij toen nog geen idee van. De laatste tijd denkt Janet de Vries daar vaak aan terug. Als je het kan dromen kun je het ook verwezenlijken!

Uitdaging
De wereld verandert momenteel zo snel dat de balans tussen werk en privé of leren en presteren gemakkelijk verstoord kan worden. Nieuwe waarden, vaardigheden en nieuw gedrag bepalen ons geluk en succes. Het onderscheid tussen werken, leren en leven zal daarbij steeds meer vervagen. Baanzekerheid is verdwenen, stresscijfers stijgen nog ieder jaar. We staan voor een organisatorische en maatschappelijke uitdaging.

Kwetsbaarheid
We leven in een wereld waarin je kwetsbaar opstellen en zelfregie nog lang niet altijd een gewoon goed is. Het thema kwetsbaarheid en zelfregie hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Kwetsbaarheid is geen teken van zwakte, maar was voor mij juist de weg naar moed, betrokkenheid en betekenisvolle verbindingen. Een gezonde dosis zelfvertrouwen, zelfregie en zelfsturing zijn in de hedendaagse samenwerkingen onontbeerlijk.

Met VRIE Balance begeleid Janet de Vries professionals en teams zichtbaar vooruit in het ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfregie, zelfsturing en samenwerking.
Dan komt die ideale wereld een stukje dichterbij!

Delen via

Vergelijkbare berichten