Vrijehuizenmarkt Noordwest Friesland verder als Miedema Makelaars

Een nieuwe naam, maar een vertrouwd gezicht in Noordwest Friesland. Gosse en Tjettje leggen de lat telkens een stukje hoger als het gaat om woonzaken. Eerder dit jaar hebben ze zich al gecertificeerd tot makelaar en zijn VBO makelaar geworden. "Wij willen de beste diensten leveren tegen de scherpste tarieven. VBO is een professionele laagdrempelige brancheorganisatie zonder fratsen. Dat past bij ons, doch mar gewoan. Die aanpak geldt voor alles, zo weet de klant precies waar die aan toe is," aldus Gosse Miedema.

Miedema is geen makelaarskantoor zoals veel anderen. Er wordt een eigen invulling gegeven aan het begrip makelaar. Tjettje: "Ons kantoor staat in Berlikum, hier werken we vol energie aan de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Maar de meeste klanten spreken we gewoon thuis aan de keukentafel of in de woonkamer. Dat is immers de plek waar het om gaat; de woning. Persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop."

Voor zowel particulier als zakelijk

Miedema Makelaars is actief in alle segmenten van de particuliere woningmarkt, inclusief huur en verhuur. Maar ook MKB-bedrijven en winkeliers kunnen voor bedrijfsonroerend bij dé makelaar van Noordwest Friesland terecht. Het werkterrein is breed. Dat geld ook voor het werkgebied, dat zich uitstrekt van Harlingen tot Stiens en van St. Annaparochie tot Dronrijp en alles wat daar tussen ligt.     

Gaat u binnenkort een woning kopen of verkopen?

Neem dan eens contact op met Miedema Makelaars. U zult merken dat een makelaar met gedegen vakkennis, die thuis is in de regio, u flink financieel voordeel oplevert. Want niet alleen een scherpe courtage, ook een goede taxatie en effectieve onderhandelingen spelen een belangrijke rol.

Delen via

Vergelijkbare berichten