Vripack klust voor Marijke Hiem

Naast de ‘gewone’ personeelsuitjes organiseert Vripack ook een jaarlijkse Goededoelendag. Dit is een  terugkerende activiteit waarbij het gehele Vripack team zijn kennis vrijwillig uitbesteed aan een goed doel. Om voor dit jaar een geschikt goed doel te vinden heeft Vripack contact opgenomen met stichting Present. Deze stichting zorgt voor de bemiddeling tussen groepen vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken voor de medemens en daarmee voor de maatschappij. Stichting Present heeft Vripack geholpen bij de zoektocht naar een goed doel en dit jaar heeft Vripack aangeboden om vrijwilligerswerk te verrichten voor het verzorgingstehuis Marijke Hiem in Heerenveen. Voor deze klus heeft het hele Vripack team alle energie, kennis en kracht gebundeld om aan het einde van de dag de bewoners van het tehuis in het zonnetje te kunnen zetten.
 
De Stichting Vrienden van Marijke Hiem bekostigt de meeste materialen. Vripack levert het ontwerp en de mankracht waarbij het budget voor materialen voor een groot deel komt van De Stichting Vrienden van Marijke Hiem. De spaarpot van de Vrienden werd gevuld door een donatie van vrijwilligers die maandelijks een rommelmarkt organiseren en door een donatie van lesgeld van het pc-leercentrum. Daarnaast heeft Vripack nog een aantal leveranciers enthousiast gemaakt voor dit project en zijn er materialen gesponsord door Vescom, Leen Bakker, Jan Sikkes en Thuiscentrum Bos.
 
Over Vripack®
Vripack, opgericht in 1961, is een toonaangevend full-service ontwerp, naval architecture, engineering en brokerage bureau. Strevend naar een lange termijn relatie met particuliere klanten, werven en collega-architecten, is Vripack van mening dat Kwaliteit de som is van Vakmanschap en Enthousiasme.

Delen via

Vergelijkbare berichten