Waar kies jij voor als werktas? De laptoptas, de laptoptas rugzak of de degelijke aktetas?

Tassen, we kunnen natuurlijk niet meer zonder. Waar de meeste mannen een tas puur praktisch gebruiken, is dit bij vrouwen vaak ook een belangrijk onderdeel van de outfit. Wat we wel weten, is dat het ontzettend handig kan zijn om een tas mee te nemen naar je werk, niet alleen voor een kantoorbaan, maar ook voor wanneer je op de bouw werk of in een fabriek. Omdat de keuze aan tassen zo enorm is, hebben wij een aantal tassen voor je op een rijtje gezet, waarvan wij vinden dat deze een absolute must have zijn voor jou. Uiteraard is het afhankelijk van het beroep dat je uitoefent of deze tas ook daadwerkelijk geschikt is voor je ja of nee. Als bouwvakker is een aktetas natuurlijk geen gezicht.

Laptoptas en aktetas in één

Laten we beginnen met de laptoptas. In een wereld waar technologie een steeds grotere rol speelt, is het hebben van een laptop en dus ook bijbehorende laptoptas essentieel voor veel mensen. Deze tassen zijn speciaal ontworpen om laptops veilig en beschermd te houden tijdens het vervoer. Ze zijn voorzien van gevoerde compartimenten en extra vakken om accessoires zoals opladers en muizen op te bergen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een laptoptas die ook geschikt is om te gebruiken als aktetas. Dit heeft als voordeel dat je er niet alleen je laptop mee kunt nemen, maar ook je papieren en andere belangrijke zaken. Zo heb je maar één tas nodig en kun je deze overal en altijd mee naartoe nemen.

Laptoptas rugzak als werktas

Een laptoptas is ontzettend handig, maar wanneer je veel fietst, is een laptoptas rugzak een stuk eenvoudiger. Zo kun je de tas gemakkelijk op je rug doen en alle benodigde spullen eenvoudig met je meenemen. Zo kun je deze werktas meenemen naar je werk, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld een vakantie of weekendje weg. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat de tas een  stuk groter is dan een rugzak zoals je deze normaal gewend bent. Dit komt doordat er een extra dikke voering in zit, die de laptop beschermt en de tas bestaat uit twee of zelfs drie compartimenten, zodat je alles goed geordend in je tas kunt stoppen.

Aktetas

Als je een meer formele en professionele uitstraling wilt, is de aktetas een goede keuze. Deze tassen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals leer en hebben een klassiek ontwerp dat perfect is voor zakelijk gebruik. Ze hebben meestal een stevige handgreep en een afneembare schouderriem voor extra draagcomfort. Niet voor niets werden deze tassen vroeger vooral gebruikt door doktoren, artsen, rechters en advocaten. Een van de voordelen van een aktetas is de stijlvolle uitstraling. Deze tassen stralen professionaliteit uit, waardoor ze ideaal zijn voor zakelijke bijeenkomsten en formele evenementen. Vooral in combinatie met een nette outfit, maakt deze tas het compleet. Dus ben jij op zoek naar een zakelijke tas, dan is de aktetas een absolute aanrader als je het ons vraagt.

Delen via

Vergelijkbare berichten