Wafilin Systems viert opening nieuwe vestiging Leeuwarden

Membraanfiltratiespecialist voor de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, Wafilin Systems, markeerde een uitzonderlijke mijlpaal met de opening van hun nieuwe vestiging in Leeuwarden. Deze stap is een direct gevolg van de aanzienlijke groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het evenement werd gevierd met het team en speciaal genodigden uit de regio.

Na een welkomstwoord door Henk Schonewille werd de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor geïnitieerd door burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma, die het lint doorknipte en voor het eerst de deuren opende voor alle gasten. In de kantine ging het feest verder en bracht wethouder Abel Reitsma een toost uit op het succes van het bedrijf. Een ander hoogtepunt was de uitreiking van een geschenk van de gemeente Leeuwarden aan Henk Schonewille en Jos van Dalfsen. Daarna kregen de aanwezigen de gelegenheid om de nieuwe faciliteit te bezichtigen en kennis te maken met het team van Wafilin Systems en hun innovatieve oplossingen.

Focus op groei en innovatie

Het bedrijf was al jaren gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden, maar moest door de flinke groei die het doormaakte op zoek naar een nieuw pand. Dit komt vooral door de snelle ontwikkelingen in de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie in zowel Nederland als Groot-Brittannië. “Met onze state-of-the-art kantoren, een in-house membraanapplicatiecentrum en magazijn zijn we in staat onze werkprocessen efficiënter in te richten en onze klanten nog efficiënter en met nog grotere snelheid te bedienen”, aldus CEO Henk Schonewille.

Inspirerende werkplek

Jos van Dalfsen, Business Development Director, onderstreept het belang van een eigen vestiging: “Door te investeren in onze eigen dedicated kantoorruimte hebben we een ideale werkomgeving gecreëerd die een inspirerende werkplek zal bieden, zal bijdragen aan de persoonlijke groei van het team en op zijn beurt de verdere groei van ons bedrijf. Onze samenwerking met Jaap Hoekstra Vastgoed is cruciaal geweest om deze visie tot leven te brengen.”

Vergelijkbare berichten