Warme maaltijdbezorging in heel Friesland dankzij unieke samenwerking

Van Smaak en Poiesz gaan elkaars logistieke netwerk gebruiken en investeren in een gezamenlijk wagenpark. De twee Friese bedrijven bedekken ongeveer hetzelfde marktgebied en kunnen zo efficiënter en duurzamer werken. Warme maaltijden van Van Smaak worden voortaan, naast de eigen vestigingen, nu ook vanuit Poiesz winkels bij de klant aan huis bezorgd.

Volgens Van Smaak is er een groeiende vraag naar warme maaltijden aan huis en persoonlijke service. De warme maaltijden worden vers bereid en door een vaste chauffeur bezorgd. ‘‘Van Smaak en Poiesz hebben elkaar gevonden omdat we dezelfde waarden hebben als het gaat om persoonlijke aandacht voor de klant’’, vertelt directeur Henk Peter Jagersma van maaltijdservice Van Smaak.

De warme maaltijdbezorging zal de komende jaren een speerpunt zijn van Van Smaak vanwege veranderingen in de zorg en een toenemende vergrijzing. ‘‘Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar zij zijn vaak niet in staat om zelf een maaltijd te bereiden. Onze service is voor deze mensen een geweldige oplossing’’, aldus Jagersma.

Delen via

Vergelijkbare berichten