‘Wat is nou hét leiderschapsevent voor het Noordelijke bedrijfsleven?’

Peter Scherjon, samen met Hans Heres initiatiefnemer van het event Overstag, vertelt: “Op deze vraag konden wij geen passend antwoord vinden. Dus hebben we zelf de handschoen opgepakt. We wilden een event creëren dat exact aansluit bij de behoefte van de noordelijke leiders. Want om elke keer maar weer ‘op de brug te staan als leider’, dat vraagt nogal wat. En daarin willen we ze faciliteren. Op een waanzinnig inspirerende manier, dicht op de actualiteit en hands-on.”

Beide mannen zijn enthousiast over en geïnspireerd door innovatie-event Trendship. “Maar toch, daar ligt de focus meer op innovatie en bij ons, bij Overstag, draait het om leiderschap”, aldus Scherjon. “Welke thema’s spelen er bij de leiders van het bedrijfsleven in Groningen, Drenthe en Friesland? Hoe kunnen we een inspirerende dag verzorgen waar deze leiders op een interactieve manier samen met gelijkgestemden leren van collega-ondernemers, experts en andere sprekers die hun praktische en waardevolle lessen delen?” Deze vragen hielden de mannen bij elke editie tot nu toe bezig. Daardoor ontstonden thema’s als bijvoorbeeld de kunst van het beïnvloeden, de relatie tussen goed werkgever- en goed werknemerschap, het gezamenlijk eigenaarschap.

Ai Ai kapitein

Dit jaar vindt Overstag met als titel ‘Ai Ai kapitein’ op woensdag 4 september plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Met zichtbare trots vermeldt Scherjon dat dit alweer de 5e editie is en met meer dan 150 deelnemers het grootste event in de regio wat zich specifiek richt op het thema leiderschap.

De titel ‘Ai Ai kapitein’ geeft het al prijs: deze inspirerende dag gaat over Artificial Intelligence en meer! Ontdek alles over de nieuwste technologieën die jou kunnen helpen om als de kapitein, in een oneindige zee van informatie, vanuit eigen-wijsheid de juiste dingen te blijven doen.

Technologie en leiderschap

Deze dag ga je leren over hoe jij als leider van jouw bedrijf of afdeling de beschikbare technologie vóór je kan laten werken. Welke data, informatie en technologieën kan je benutten om de juiste besluiten te nemen en je leiderschap nog beter uit te oefenen? Hoe blijf je innoveren en wat betekent de technologische ontwikkeling voor de mensen in je bedrijf of team?

Een dag met AI (Artificial Intelligence), dashboarding, Power-BI, de mensfactor en nog veel meer!

Line-up

We zijn verheugd met onze prachtige line-up aan sprekers. Wat te denken van AI-expert Freya Liemburg. Zij trainde al meer dan 1000 professionals hoe je efficiënter en beter kunt werken met Chat GTP en andere Ai-tools. Zij leert ons hoe je AI naadloos integreert in je bedrijfsvoering en strategie, zodat je de concurrentie altijd een stap voor blijft. Of van Ate van der Meer van Snakeware die de bezoekers trakteert op een uitgebreide praktijkcasus vanuit zijn filosofie ‘Expore Growth Together. En natuurlijk Paul Smit, een van de meest veelgevraagde sprekers van Nederland. Hij laat zien hoe AI ons kan ondersteunen in het vereenvoudigen van ons werk en de werkdruk te verlichten. Daarnaast worden er inspirerende workhops verzorgd door MKB Beter en Alfa accountants en adviseurs.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Toegangskaart verkrijgbaar via: www.overstag-event.nl

Vergelijkbare berichten