Webhosting provider Cloud86 stapt met Richard Verschoor in de Formule 2

Onlangs heeft Cloud86, de snelgroeiende webhosting provider uit Nederland, aangekondigd dat ze coureur Richard Verschoor zullen sponsoren in het Formule 2 seizoen van 2024. Verschoor, die dit seizoen voor team Trident zal gaan racen, staat bekend als een getalenteerde Nederlandse autocoureur die vastberaden is om in de Formule 1 te gaan rijden.  

Cloud86 is in een korte periode snel gegroeid en weet zich als hosting provider te onderscheiden door hun focus op extreem snelle webhosting en een zeer behulpzaam supportteam. Met een recente uitbreiding naar de Duitse markt, onderstreept deze stap naar de autosport de internationale ambities van Cloud86 en hun toewijding om mensen te helpen om online succesvol te worden. 

De oprichters Gideon Vergouwe en Maurice Graber van Cloud86, delen hun enthousiasme over de nieuwe samenwerking: “De ambitie van Richard Verschoor om de Formule 1 te behalen past goed bij ons bedrijf, onze visie en het team van Cloud86. Hosting gaat net zoals de racerij om snelheid, techniek en data en wij zien een gezamenlijke missie om de beste te willen zijn in wat wij op dit vlak doen. We zijn trots op deze sponsoring en zijn erg enthousiast om Richard te kunnen ondersteunen om zijn doelen te halen.” 

Het logo van Cloud86 staat samen met andere sponsoren, waaronder hoofdsponsor JEX, op de nieuwste F2 auto die afgelopen weekend op het circuit van Bahrain is getest en op het racepak van Verschoor. Deze samenwerking verstevigt de positie van Cloud86 als aanbieder van snelle webhosting en als ‘grootste supporter’ van hun klanten. 

Verschoor is verheugd over de samenwerking en ziet ook een parallel tussen zijn eigen race-ambitie en de doelstelling van Cloud86: “Om te winnen in de racerij, moet je vertrouwen hebben in je team, de technologie en het vermogen om snel aan te kunnen passen. Dit is wat Cloud86 doet als webhosting provider in hun ambitie om internationaal positie te pakken”. 

Met deze samenwerking zet Cloud86 een mooie stap, niet alleen binnen de wereld van webhosting maar ook in de internationale racerij. Fans van zowel technologie als autosport kunnen uitkijken naar een seizoen vol snelheid, innovatie en succes. De eerste race van het a.s. seizoen start eind februari in Bahrein.

Vergelijkbare berichten