‘Week van de Ondernemer boordevol kennis, inspiratie en netwerken’

Tijdens de twee dagen in Martiniplaza ontvangt presentatrice Eva Jinek verschillende topondernemers zoals Arjan Bos (TVM Verzekeringen) en Biense Dijkstra (Bouwgroep Dijkstra Draisma), waarnemend voorzitter MKB-Nederland Michaël van Straalen en ING regiodirecteur Martin van den Hemel. Beroepsavonturier Marc Sluszny maakt in een inspirerend verhaal de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap en de cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva Jinek. Naast het ochtendprogramma zijn er businesslunches en inspiratiesessies van twaalf verschillende sprekers.

 

Succesvol Internationaal Ondernemen Voor het eerst dit jaar organiseren MKB-Nederland en ING tijdens de Week van de Ondernemer het congres Succesvol Internationaal Ondernemen* voor bedrijven die internationaal actief zijn of de ambitie hebben dat te worden. Met meer dan 500 deelnemers voorziet het evenement duidelijk in een behoefte van noordelijke ondernemers. Het congres vindt plaats op 8 oktober in het WTC in Leeuwarden.

 

Sprekers zijn onder andere Jan-Kees de Jager, prof. dr. Rien Segers, topondernemers zoals Jos Pâques en Robert van der Leur, internationale experts en trendwatcher van het jaar, Farid Tabarki. Het congres wordt geleid door Ruud Hendriks, ondernemer, investeerder en presentator bij Business News Radio (BNR).

 

Nacht van de Uitblinkers Jonge, ambitieuze ondernemers staan op 9 oktober in de spotlights tijdens de Nacht van de Uitblinkers. In Martiniplaza Groningen trapt rasondernemer Bernd Damme af met een dynamische talkshow,  waarin hij verschillende jonge topondernemers (o.a. Dirk-Jan Huizingh, Mark Vletter en Weite Oldenziel, kersvers Groninger Ondernemer van het jaar) én ervaren rotten aan de tand voelt. De avond wordt afgesloten met een spetterende afterparty op een geheime locatie in het centrum van Groningen.

 

* Mede op initiatief van de Provincie Friesland en in samenwerking met SNN, KvK Noord Nederland, Gemeente Leeuwarden, WTC Businessclub Leeuwarden, Exportclubs Groningen- Friesland- Drenthe en Oxam Novib

 

Delen via

Vergelijkbare berichten