Weer lekker lopen dankzij nieuwe locatie Voetfactor Podotherapie

Het bedrijf is al gevestigd in Groningen, Groningen Noord en Haren en daar komt dus vestiging Drachten bij. “We waren ook gevestigd in Ureterp maar die locatie zijn we inmiddels ontgroeid. Daarom openen we deze nieuwe vestiging in Drachten. Deze locatie biedt letterlijk en figuurlijk meer ruimte, waardoor patiënten straks niet alleen voor podotherapie maar ook voor podologie en medische pedicure in Drachten terecht kunnen”, licht podotherapeut en eigenaar van Voetfactor Ferdinand Rittersma toe.

Pijnklachten

Voetfactor kijkt naar de mens achter de zorg en wil nog meer mensen helpen. Pijnklachten hebben namelijk vaak meer impact dan je in eerste instantie denkt, vertelt Rittersma. “Ik zie veel mensen die met fysiek ongemak bij ons komen, waarbij het ook van grote invloed is op het dagelijks leven. Wandelingen, bezoekjes aan de kinderboerderij met kleinkinderen of het beoefenen van hun favoriete sport is dan niet leuk vanwege bijvoorbeeld pijnklachten. Dit raakt ze dus ook voor een deel in hun sociale leven.”

De nieuwe locatie is goed bereikbaar en er is natuurlijk volop gratis parkeergelegenheid. Wel zo prettig op het moment dat je voetklachten hebt. Ze zijn straks meerdere dagen per week geopend en zitten op een voor mensen uit Drachten herkenbare locatie, namelijk in het Morrapark.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden