Welkom thuis festival: een eendaagse retraite

Hét eendaagse retraite festival waar je altijd al van hebt gedroomd – een inspirerend en persoonlijk evenement waar je jezelf kunt ontdekken en je ware potentieel kunt vinden.

Bij Welkom Thuis krijg je met de aankoop van 1 ticket gratis toegang tot een breed scala aan sessies en workshops, waaronder het krachtige ijsbad en een bijzondere LEAP (energie ontwakings) sessie.

Het ijsbad is een intense en verkwikkende ervaring die je energie en doorzettingsvermogen versterkt, terwijl LEAP je helpt om jouw levensenergie (innerlijk vuur) te ervaren en (weer) te laten stromen. Jij in jouw volle potentieel. Of ga heerlijk en compleet ontspannen liggen op de massagetafel.

Voor ieder wat wils

Ons festival biedt nog veel meer activiteiten, zoals handpan concerten én workshops (yes, je kunt dit prachtige instrument hier leren bespelen!), dance yoga flow, yin yoga, ademwerk, (h)eerlijk gezond, verwarmend voedsel en nog veel meer… Omdat het een kleinschalig eendaags retraite festival is, garanderen we dat je veel persoonlijke aandacht en zorg krijgt van onze ervaren begeleiders en facilitators. Er is voldoende verbinding alsook ruimte en persoonlijke aandacht voor innerlijke- en groepsprocessen.

Dit is dé plek waar je thuis kunt komen bij jezelf en in verbinding kunt komen met jezelf en anderen. Het is een kans om jezelf te ontdekken en te groeien op een dieper niveau, terwijl je geniet van een hele dag voor jezelf.

Koop nu je kaartje voor Welkom Thuis Festival Zaterdag 20 april 2024 en sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die zich willen verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen.

LOCATIE: FERS! Leeuwarden (Zuiderkruisweg 4)

DAGTICKET, inclusief uitgebreide lunch (Vega of vegan, glutenvrij, lactosevrij) €70

OCHTEND TICKET €39

MIDDAG TICKET €39

Voor meer informatie en tickets: https://welkomthuisfestival.nl/ 

Vergelijkbare berichten