Wereldpremière North-Line 50 tijdens HISWA te Water

De North-Line 50 is het grootste jacht van de North-Line serie tot dusver. Ook dit jacht is gebouwd om alle weersomstandigheden te trotseren met haar CE categorie A classificatie. Het moderne jacht blinkt uit door zijn zeewaardigheid en stoere uitstraling. Het klassieke maar toch ook moderne interieur is verfijnd afgetimmerd en zit boordevol met de nieuwste technologieën.

Ontwerp
Ook deze North-Line 50 is ontwikkeld in samenwerking met Arthur Mursell van TT Boatdesign, die een reputatie heeft verworven met de Nelson motorjachten. Deze polyester halfglijder wordt gekenmerkt door indrukkende vaareigenschappen, een snel en brandstofefficiënt onderwaterschip.

Het jacht is uitgevoerd met 2 x 715 pk motoren waarmee een topsnelheid van 29 knopen kan worden behaald. De North-Line 50 heeft 3 hutten met 6 vaste slaapplaatsen en is voorzien van groot elektrisch schuifdak en de modernste navigatieapparatuur. Het jacht wordt semi-custom gebouwd en is standaard zeer compleet en luxe uitgerust.

North-Line Yachts
Meer dan 40 jaar is North-Line Yachts actief in de jachtbouw, waarbij het bedrijf zich de laatste 10 jaar vooral richt op de bouw van North-Line motorjachten van 26 t/m 60 ft. Alles wordt in eigen huis vervaardigd van het polyesterwerk, timmerwerk tot aan de installatie van de motoren. Naast de bouw van North-Line Yacht richt de werf sinds twee jaar ook op de bouw van de stalen Kuster motorjachten.

North-Line Yachts is aanwezig tijdens de HISWA te Water op standnummer  B02.

Delen via

Vergelijkbare berichten