WhisperPower pakt groots uit

“Het belooft een feestelijke dag te worden. Na de officiële openingsplechtigheid is er van 14.00 uur tot 21.00 uur vertier voor groot en klein variërend van rondleidingen en een technomarkt tot een draaimolen en miniatuur stoomtrein. En als klap op de vuurpijl een optreden van Syb van der Ploeg van ‘De Kast’. De dag zal worden afgesloten met een daverend feest“, vertelt eigenaar-directeur en oprichter van WhisperPower, Roel ter Heide, enthousiast.

WhisperPower is een nog jonge, industriële onderneming. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van een nieuwe generatie energiesystemen voor vaartuigen, voertuigen en afgelegen locaties die niet voorzien zijn van een elektriciteitnetwerk.

“De missie van WhisperPower is om de wereld van energie opwekking te verbeteren door de ontwikkeling van schonere, stillere en efficiëntere systemen,” aldus Ter Heide. “Onze nieuwe vestiging, welke is uitgerust met een geavanceerd ‘Energie Terugwin Systeem’ voor de klimaatbeheersing en waar door 40 fulltime medewerkers de ontwikkeling, assemblage en logistiek wordt verzorgd is een perfectie uitvalsbasis voor dit plan”.

Delen via

Vergelijkbare berichten