Wierda Bedrijfswagens is MAN-dealer van het Jaar

Goede resultaten op alle vlakken

Wierda Bedrijfswagens heeft de titel MAN-dealer van het Jaar te danken aan zeer goede verkoopresultaten, zowel bij Sales als bij Aftersales en aan hoge scores voor klanttevredenheid en -loyaliteit. Wierda heeft veel vertrouwen in de toekomst met MAN. Dat komt onder meer tot uiting in de bouw van een nieuw bedrijfspand op een strategische locatie langs de A7 bij Heerenveen. De opening van deze nieuwe vestiging staat gepland voor medio 2016. Wierda is met zijn zusterbedrijf Wierda Voertuig Techniek (WVT) in staat om elke klant maatwerk te bieden. Zo is WVT gespecialiseerd in het bouwen van wide spread tandems, as-bijplaatsingen, het verlengen van chassis’ en het realiseren van andere specifieke ombouwwensen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met importeur MAN Truck & Bus en de Nederlandse MAN organisatie.

 

Ook innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda van Wierda. Met de Hybrid PTO biedt Wierda een systeem waarmee elke vrachtwagenopbouw elektrisch kan worden aangedreven. Met deze groene, eenvoudige en praktische oplossing draagt Wierda bij aan een leefbaardere wereld zonder verlies van productiviteit of rendement.

 

Een super prestatie van alle medewerkers

Rene Wierda is trots op de uitverkiezing: “Een prachtige prestatie van al onze medewerkers, zowel Wierda Bedrijfswagens, als WVT en Wierda Hybrid Technologies. We werken al jaren hard met z’n allen om onze klanten van een zo goed mogelijke service en prachtige producten te voorzien. Deze onderscheiding is een beloning voor alle inspanningen.”

Delen via

Vergelijkbare berichten