Wijnjewoude zoekt enthousiaste ondernemer voor de buurtsuper

Wijnjewoude, een dorp in het Zuidoosten van Friesland, is op zoek naar een gedreven en enthousiaste ondernemer om de Buurtsuper zijn rol in de gemeenschap te laten vervullen. De Buurtsuper is een essentieel onderdeel van het dorpsleven en fungeert ook als ontmoetingsplek voor de inwoners.

Als ondernemer van de Buurtsuper speel jij een belangrijke rol in het dagelijks leven van de inwoners van Wijnjewoude. Je zorgt ervoor dat de winkel een breed scala aan kwaliteitsproducten biedt, varierend van dagelijkse boodschappen tot lokale specialiteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije en gezellige sfeer, waar klanten graag naartoe komen voor hun boodschappen en een praatje.

Wijnjewoude

De ideale kandidaat is een energieke en gemotiveerde ondernemer die affiniteit heeft met de detailhandel en een passie heeft om bij te dragen aan de leefbaarheid van het dorp. Dat kan in deze uitdagende job door je te laten motiveren door je klanten en zo de dienstverlening steeds verder te verbeteren. Heb jij ervaring in de branche en de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden, dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Wijnjewoude biedt een aantrekkelijke omgeving om een bedrijf te runnen, met een hechte gemeenschap die bereid is om lokale ondernemingen te ondersteunen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om samen te werken met lokale producenten en leveranciers om zo de Buurtsuper te voorzien van authentieke en verse producten. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om contact op te nemen met de huidige eigenaar van de Buurtsuper voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Buurtsuper van Wijnjewoude blijft bloeien en een centraal punt blijft in het dorpsleven.

Vergelijkbare berichten