Friese Winged-Dutchman Aero Service start met Eclips Jet 550 vluchten vanaf Groningen Airport

Is het kostbaar?

Dat zou je in eerste instantie wel zeggen. Maar als men productiviteit mee neemt en de belasting voordelen, dan is dit concurrerend met alle reguliere airline vluchten naar bestemmingen. In de bookingstool op onze website hebben we dit heel handig weergegeven. Als je hier je gegevens invult en niet het dichtstbijzijnde vliegveld, maar de uiteindelijke bestemming, dan rekent deze tool zelf het tarief uit en naar welk vliegveld. Vervolgens wordt dezelfde vlucht ook weergegeven van bijvoorbeeld Schiphol naar de betreffende bestemming. Als je bijvoorbeeld een dag retour Drachten – Dijon Frankrijk invult met een meeting van 2 uur met 3 personen. Dan zie je dat wij goedkoper zijn dan een reguliere airline als je dan voor een ticket en overnachting een ongeveer 600 euro rekent.

Time is money

De klant bepaald wanneer er gevlogen word en wij wachten zolang de afspraak duurt, dus de ene keer is de afspraak een succes en moet er geborreld worden en andere keer is het zo snel mogelijk weer naar huis. Wij kunnen op vliegvelden landen waar een airline niet kan landen. wat inhoud dat wij zeer dicht op de bestemming kunnen landen. Er zijn in Europa ruim 600 airline vliegvelden, maar wij kunnen op meer dan 2000 vliegvelden landen. Omdat wij ook nog eens hoger vliegen krijgen wij ook directe routes toegewezen en dus een kortere vliegafstand. Het is ook geen uitzondering als men in Europa een afspraak heeft en men met een airline reist en diverse keren moet overstappen. Dit is een aanslag op tijd en zeer ongemakkelijk en vooral als de wifi voorziening op het airport niet optimaal zijn om te kunnen werken zoals bijvoorbeeld op Oslo weet ik uit eigen ervaring. Als je als Noordeling via airline Schiphol gaat, is men altijd 3 a 4 uur kwijt alvorens het vliegtuig opstijgt. Files, parkeren, douane, boarden, etc. In deze tijd zijn wij al op een Europese bestemming geland. en zit persoon al in zijn meeting, legt Sjoerd-Jan uit.

14 april spectaculaire entree

Op 14 april a.s. rond 16:30 uur wordt het vliegtuig feestelijk binnengevlogen op Groningen Airport. Na de landing staat het vliegtuig ter bezichtiging bij de General Aviation Terminal. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het vliegtuig te bezichtigen en eventuele mogelijkheden te bespreken, aldus Sjoerd-Jan.

Delen via

Vergelijkbare berichten