WTC Expo in Leeuwarden lanceert nieuw zakelijk evenement voor Noord Nederland

Marco ten Hoor, commercieel directeur WTC Expo: “Hoewel de belangstelling voor de Bedrijven Contact Dagen de laatste jaren enigszins is afgenomen, zijn wij er van overtuigd dat dit “live” evenement door en voor de Noordelijke zakenwereld doorgang moet vinden. We hebben daarom besloten het initiatief te nemen voor de organisatie van dit nieuwe netwerk evenement. De formule zal in deze eerste editie niet al te veel afwijken van andere netwerk beurzen, maar voor de komende jaren is het plan om het evenement meer te laten aansluiten op de communicatie van deze tijd.

Naast “live”contact zullen we veel aandacht besteden aan nieuwe vormen van contact tussen bedrijven onderling om de kansen op samenwerking en transacties te bevorderen”. Het nieuwe evenement heeft als naam TEL, hetgeen staat voor Trade Experience Leeuwarden, de netwerk 2 daagse voor zakelijk Noord Nederland. De data zijn eveneens bekend: 26 en 27 maart 2013. Dit onder het motto:  TEL mee in zakelijk Noord Nederland.

Hoewel het kort dag is, vertrouwt WTC Expo door haar deskundigheid en ervaring met dergelijke grote evenementen, de Noordelijke zakenwereld te kunnen bedienen met een goed georganiseerd business event. De kasn is groot dat de al geplande Netwerk10daagse van het WTC, welke begin april gepland staat, geintegreerd gaat worden binnen de formule. Binnen enkele dagen wordt de website gelanceerd, zodat er snel meer informatie voor belangstellende bedrijven beschikbaar komt.

Als media partner van de WTC Netwerk10daagse, houdt OF u uiteraard op de hoogte.

Delen via

Vergelijkbare berichten