WTC EXPO zet met Trade Experience Leeuwarden een evenement neer van deze tijd

Laagdrempelig
De formule van TEL zal in deze eerste editie vanwege de korte voorbereidingstijd niet drastisch afwijken van andere netwerkbeurzen. Wel zal TEL de komende jaren meer gaan aansluiten op de moderne vormen van communicatie. Kortom, voldoende plannen. Maar toch hebben we ook nu al een andere netwerkmethode gevonden, om bezoekers op de juiste wijze met elkaar in contact te brengen. Onze branchegerichte aanpak geeft een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken. Zo zijn er speciale themapleinen rond Facilitair, Vitaal in bedrijf, Financieel of Marketing & Communicatie. Thema's waarin veel ambitieuze ondernemer uit Noord-Nederland zich herkennen.

Gunstige tarieven
Maar ook op andere fronten is TEL helemaal van deze tijd. Want we willen TEL toegankelijk maken voor iedereen. Ook voor (startende) ondernemers zonder personeel. En voor deelnemers die in de huidige tijd niet op dure standbouw zitten te wachten. Daarom biedt TEL het concept van de netwerktafel. Zo kunnen ondernemers al voor € 495,- een eigen plek voor beide dagen krijgen. Ook de tarieven voor bijvoorbeeld individuele stands zijn veel gunstiger dan men tot nu toe gewend is.

Omvangrijk gratis workshopprogramma
Daar komt bij dat een bezoek aan TEL gratis is! Na registratie op de nieuwe website www.wtctel.nl kan het nieuwe netwerkevenement kosteloos worden bezocht. Dat geldt tevens voor het uitgebreide en zeer interessante workshopprogramma, waarvoor belangstellenden zich via de website kunnen inschrijven. Laagdrempeliger kan WTC Expo netwerken voor het zakenleven niet maken!

Gemeentepleinen
De Gemeentepleinen, de regionale pleinen door en voor gemeenten, zien we terug van de Bedrijven Contactdagen. Hier tonen gemeenten aan hun collega’s en bezoekers innovatieve oplossingen uit hun organisatie. Met daar omheen bedrijven uit de betreffende regio. Deze pleinen zijn de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op de pleinen worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Locatie
TEL vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013 in de Saksenhal, Frankenhal en Passage van het hypermoderne WTC Expo evenementencomplex te Leeuwarden. Beide dagen is TEL geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide workshopprogramma wordt dagelijks verspreidt over 4 rondes neergezet in het congrescentrum.

TEL mee in zakelijk Noord-Nederland
Ondanks dat het kort dag is, gaat WTC Expo de noordelijke zakenwereld met TEL een goed georganiseerd business event bieden. De reacties van potentiële standhouders op de vernieuwde opzet en het feit dat WTC Expo vele duizenden ondernemers niet in de kou laat staan, zijn vrijwel zonder uitzondering enthousiast. WTC Expo gaat er samen met zakelijk Noord-Nederland een prachtevent van maken!

Samenwerking TEL en OF

OF was al mediapartner voor het nieuwe evenement "de netwerk 10-daagse" en zal ook voor TEL een uitgebreid communicatie platvorm vormen. Naast frequente berichtgeving via www.of.nl richting de beurs zal een goede week voorafgaand aan de beurs een speciale OF editie verschijnen die uitgebreid ingaat op het programma, deelnemers en beursnoviteiten. Dit nummer zal ook tijdens de beurs worden verspreid en beidt de bezoekers een goed beeld van TEL. Uiteraard is OF ook deelnemer van TEL en zal met een verrassende stand aanwezig zijn.

Delen via

Vergelijkbare berichten