Zakenbeurs Drachten morgen van start, bestel hier uw kaarten via OF

OSSH club

De Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen zal de komende drie jaar deelnemen aan de Zakenbeurs Regio Drachten. Op de beursvloer zal er een plein gecreëerd worden waar leden van de OSSH zich kunnen presenteren. Mede door deze invulling krijgt de beurs een dynamisch karakter.

UWV werkgeverscongres

Tijdens de Zakenbeurs Regio Drachten op 22 september wordt door UWV een werkgeverscongres georganiseerd. Speciaal voor HR-professionals van grote werkgevers met meer dan 150 werknemers praat UWV u bij over wet Poortwachter, eigenrisicodragen en ontslagrecht. Tijdens actieve workshops in de middag staat de dialoog tussen u en UWV centraal. U kunt zich nu inschrijven via uwv.nl/werkgeverscongressen

Workshop door Fries ondernemer vh Jaar, Kijlstra vervoer

Effectiever werken of efficiënter produceren: wie wil het niet? Product- en procesinnovatie maken kostenbesparing en productiviteitsverhoging mogelijk. U vraagt zich af hoe? Graag nodigen wij u uit voor een workshop, waarin Kijlstra personenvervoer uitlegt hoe zij onderneming van het jaar zijn geworden en hoe zij hun interne organisatie slim en efficiënt geregeld hebben.

Workshop digitale telefonie

Maak tijdens de Zakenbeurs Regio Drachten kennis met digitale telefonie. De verwachting is dat digitale telefonie de ouderwetse telefoonaansluitingen grotendeels gaan vervangen. Het is nog een kwestie van tijd en gewone `analoge` telefonie en ISDN zijn geschiedenis. Maar wat is het eigenlijk? Hoeveel kost het? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat zijn de verschillen en overeenkomsten met traditionele telefonie? U maakt kennis met de verschillende functionaliteiten zoals: bellen vanuit Microsoft Outlook, de integratie van VoIP op mobiel, voicemail via e-mail, de “Call me Now” button op uw website en beeldtelefonie. Bezoek deze interessante workshop.

Bestel de gratis toegangskaarten via OF/Novema Als relatie van OF (Ondernemend Friesland) en Novema, nodigen wij u van harte uit voor de Zakenbeurs Drachten op woensdag 21 en donderdag 22 september a.s. Ons team van adviseurs staat u graag te woord over de diverse mogelijkheden van promotie tijdens deze dagen. Indien u onderstappen volgt, ontvangt een kosteloze toegangskaart voor de beurs.

1. Open de link http://brs.mimicry.nl/

2. Klik op ja

3. Voeg code ZD1199999 in

4. Volg de aangegeven stappen

5. U ontvangt uw toegangsbewijs in uw mailbox

OPMERKING:  u kunt meerdere kaarten bestellen onder uw bedrijfsnaam na de 1e 5 stappen.

LET OP: Door bepaalde internetinstellingen op uw computer kan het voor komen dat het registratiesysteem niet optimaal werkt. Kunt u zich niet registreren? Print deze uitnodiging uit en neem deze mee naar de Zakenbeurs Regio Drachten. Ook een uitdraai van bericht geeft u gratis toegang tot de beurs.

Wij begroeten u graag tijdens de komende Zakenbeurs Drachten op de OF/Novema stand.

Meer informatie kunt u vinden op www.zakenbeursregiodrachten.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten