“Zakenvrouw van het Noorden 2010” gezocht!

Om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken is de verkiezing ‘Zakenvrouw van Noorden’ in het leven geroepen. In 2009 was Nelleke Mulder van Image & Styuling in Sneek degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger.

De Zakenvrouw van het Noorden 2010 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf heden worden aangemeld.

Dus kent u of bent u de Zakenvrouw van het Noorden 2010?

Ga dan nu naar www.wibevents.nl en meld haar aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement; Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Yolanda Eijgenstein over het onderwerp “happy worker”over haar eigen kracht. De jaren daarvoor onder andere Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal die hun ervaringen deelden met het publiek.

Delen via

Vergelijkbare berichten