Zakenvrouw van het Noorden 2011 gezocht!

De Zakenvrouw van het Noorden 2011 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. De potentiële winnares is een vrouw met lef. Zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt. De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ is in het leven geroepen om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken. In 2010 was Anne-Christine Dreue van Dutch Flight Academy in Eelde degene die zich de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf heden worden aangemeld.

Ga dan nu naar www.wibevents.nl en meld haar aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar schijnen inspirerende spreeksters hun licht op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Birgit Donker over het onderwerp ‘’Vrouwen zetten door’’. De jaren daarvoor deelden onder anderen Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen deelden met het publiek.

Delen via

Vergelijkbare berichten