Zakenvrouw van het Noorden 2012 gezocht

De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ is in het leven geroepen om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken. In 2011 was Suzan Wierenga van KAW Architecten en Adviseurs in Groningen degene die zich de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. Kandidaten voor de verkiezing kunnen nog worden aangemeld tot vrijdag 14 september 2012.

Dus kent u de Zakenvrouw van het Noorden 2012?

Ga dan nu naar www.wibevents.nl  en meld haar aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar schijnen inspirerende spreeksters hun licht op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Femke Halsema over het onderwerp ‘Keuzes maken’. De jaren daarvoor deelden ook Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen met het publiek. Stel uw favoriete zakenvrouw vandaag nog kandidaat op www.wibevents.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten