Zelf webshop beginnen met Jouwprintwinkel.nl

Jouwprintwinkel.nl is een verzameling van diverse online winkels waar consumenten producten, voornamelijk textiel,  kunnen personaliseren. Dat gaat al vanaf één exemplaar, zo stellen de ondernemers van Santexo. Het bedrijf, dat sinds 2004 de aandacht verlegt van promotioneel textiel naar bedrijfskleding, merkt dat de verkoop van t-shirts en andere kleding steeds meer via internet verloopt. Vandaar dat men nu de  dochteronderneming jouwprintwinkel heeft opgericht.
 
Printmijnkado.nl is de eerste shop waarmee het bedrijf online is gegaan. Bij deze shop kan men online kleding, vlaggen en spandoeken, maar ook eigen posters of canvas schilderijen maken en bestellen. Uniek voor Nederland is volgens de ondernemers de mogelijkheid om diverse producten naast bedrukking ook van een borduursel te voorzien. Deze week gaat de twee webshop online, die in zijn geheel is gericht op het WK voetballen. Op deze site prinmijnoranjeshirt.nl kun je een eigen WK-shirt, cap, vlag of spandoek bestellen naast de diverse oranje souvenirs. Shops die op korte termijn volgen: online je eigen behang , deur- en raamdecoratie, signproducten, belettering en sportkleding ontwerpen en bestellen. Ook in het verlengde van Santexo komt er een shop waar de ZZP’er zijn bedrijfskleding kan bestellen en dan bijvoorbeeld één jas kan voorzien van zijn eigen logo.
Bedrijven en particulieren kunnen voor de diverse shops online een cadeaubon bestellen als relatiegeschenk of verjaardagscadeau.

Delen via

Vergelijkbare berichten