Zesde editie Woonfestival Leeuwarden = informatie inwinnen en genieten!

Huidig en toekomstig woningaanbod
Op het Woonfestival vindt de bezoeker een ruim en gevarieerd aanbod van koop- en huurwoningen van waterrijke woonwijken tot woningen in het historische stadshart. De nieuwbouwwijken Techum en Blitsaerd bieden verschillende vrije kavels aan. Makelaardij Hoekstra start op het Woonfestival met de verkoop van de 2e fase Hofwoningen in het Sint Bonifatiuspark. In de stand van de Wind Vastgoedontwikkeling kan men onder andere informatie inwinnen over twee bijzondere projecten; Proefwonen in Blitsaerd en Goedkopen in Blitsaerd. Maar naast informatie inwinnen op het festivalterrein, kunnen ge﮴eresseerden die dag ook woonlocaties bezichtigen in bovengenoemde wijken. Ook de appartementen Pier Panderstate en Pakhuis Hartelust houden openhuis.

Tuin- en interieuradvies
Dit jaar kan men op het Woonfestival ook terecht voor gratis tuin- en interieuradvies. Professionele tuinontwerpers en interieuradviseurs geven op basis van de bezoekers meegebrachte plattegrond hun visie op de inrichting.

Lekker genieten
Het Woonfestival is niet alleen een woonmarkt waar men informatie kan inwinnen over het woningaanbod in Leeuwarden. Het is ook een echt festival; met muziek, theatrale acts en vele lekkernijen. De heerlijkste gerechten worden ter plekke bereid en geserveerd in de mobiele tapasbar Tapas Locas Caravan. Wijnkoperij Henri Bloem verzorgt een gratis wijnproeverij. Zoetekauwen kunnen terecht bij Banketbakkerij Salverda die onder andere de Leeuwarder Hofdame op het Raadhuisplein serveert. En voor ambachtelijk ijs kan men terecht bij MIN12. Daarnaast kan men in de stand van Marketing Leeuwarden terecht voor gratis toegangskaarten voor het Fries Museum, Keramiekmuseum Princessehof, Natuurmuseum Frysl⮬ de Oldehove (HCL) en voor een gratis praamvaart. Ook kan men een kijkje nemen in het in 1715 gebouwde Stadhuis. Op die manier kan de potenti묥 bewoner van Leeuwarden live kennismaken met de vele voordelen van het wonen in de Friese hoofdstad.
Het Woonfestival Leeuwarden wordt mede mogelijke gemaakt door de plaatselijke makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, zorginstellingen, financi묥 instellingen, gemeente Leeuwarden en Marketing Leeuwarden.

6e editie Woonfestival Leeuwarden
Zaterdag 18 september van 10.00 – 17.00 uur rond het stadhuis (Raadhuisplein, Hofplein, Gouverneursplein).
Opening: 10.00 uur door wethouder Wonen, Isabelle Diks en bestuurslid Marketing Leeuwarden en architect, Johan Sijtsma.

Delen via

Vergelijkbare berichten