Zonder verpakking is alles kaal

“De verpakkingsbranche lijkt niet heel spannend, maar is toch een heel dynamische sector omdat we verpakkingen leveren voor de meest uiteenlopende producten. Van roestvrijstaal platen tot toastjes. Het leveren van de meest geschikte verpakking voor de beste prijs, dat is steeds weer onze uitdaging’’, legt eigenaar Gerton Werkema van EllePack uit.

 

Bescherming

Zijn aan de Poolsterweg in Leeuwarden gevestigde bedrijf levert vooral beschermende verpakkingen. Werkema: “Onze verpakkingen beschermen de producten zodat ze goed en veilig vervoerd kunnen worden en in goede conditie aankomen op de plaats van bestemming.”

 

De verpakkingsmaterialen die EllePack levert bestaan onder andere uit palletwikkelfolies, luchtkussenfolies, golfkarton dozen, tapes en omsnoeringsband. De klant kan echter ook bij de groothandel terecht als het gaat om bijvoorbeeld luchtkussenmachines, palletwikkelmachines en dozensluitmachines. “Wij verkopen niet alleen, maar adviseren de klanten ook en zoeken altijd naar maatwerk dat past bij zijn product en zijn budget. Onze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche komt ons daarbij uitstekend van pas. Wij vinden altijd de juiste oplossing”, stelt Werkema.

 

Snel en efficiënt

Het werkgebied van de groothandel omvat Friesland, Groningen en Drenthe. Het bedrijf heeft zich inmiddels ontwikkeld van een traditionele groothandel naar een digitale groothandel met een webshop. Alle orders die binnenkomen worden digitaal afgehandeld. Dat werkt snel en efficiënt en het bedrijf heeft daardoor weinig overhead. Het voordeel daarvan is dat de prijzen van de producten laag gehouden kunnen worden. Werkema: “Omdat we bijna alle materialen op voorraad hebben, kunnen we snel leveren. Wat vandaag besteld wordt, hebben klanten morgen in huis. Bovendien kunnen de klanten hun bestelling digitaal volgen en brengen we geen verzendkosten in rekening. Het bestellen van verpakkingsmaterialen is nog nooit zo makkelijk geweest.”

Delen via

Vergelijkbare berichten