Zorginstellingen ontzorgd

Ontzorg.net is een nieuwe dienst die online beheer en administratie van internet- en telefonieaansluitingen mogelijk maakt. Ontzorg.net is in partnership ontwikkeld tussen IT dienstverlener YNS en Ziggo.

Promens Care, een grote zorgverlener in het noorden van het land voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking, maakt als eerste gebruik van de nieuwe dienst om haar cliënten op verschillende (thuis)woon locaties efficiënt te kunnen beheren.

 

Kennispartner

“Zorginstellingen hebben nogal eens te maken met diverse aansluitingen en afgesloten contracten als het gaat om internet en telefonie”, aldus Jouke Veninga, directeur van Ontzorg.net, onderdeel van de zakelijke IT dienstverlener YNS IT Solutions uit Surhuisterveen. “Voor een zorginstelling met pakweg duizend cliënten levert dat veel extra rompslomp op. Via de nieuwe in partnership met Ziggo ontwikkelde dienst krijgt de instelling te maken met nog maar één factuur voor alle cliënten die een aansluiting hebben. Bovendien krijgen bewindvoerders van de bewoners via een portal toegang tot gegevens zoals beltegoed.”

 

“Geconfronteerd met deze specifieke problematiek bij zorginstellingen zijn wij op zoek gegaan naar een kennispartner. Die hebben we gevonden in YNS ”, aldus Hendrik de Groot, directeur zakelijke markt van Ziggo. “Er wordt de laatste jaren voortdurend gesproken over vernieuwende diensten om efficiëntere (thuis)zorg mogelijk te maken. Concrete ontwikkelingen van zulke diensten staan nog in de kinderschoenen. Daarom zijn we verheugd dat we nu samen met YNS een totaaloplossing kunnen geven aan zorginstellingen voor een eenvoudig beheer van telefoon- en internetdiensten.”

 

 

Maatwerk

Cliënten met extramurale zorg (begeleid zelfstandig wonen), krijgen standaard een telefonie- en internetaansluiting met een vastgesteld beltegoed. Wordt daarvan afgeweken, dan kan dat doorgefactureerd worden. Veninga: “Elke instelling kan zo zijn eigen policy bepalen; de nieuwe dienst levert maatwerk en zorgt voor een oplossing die aansluit bij de wensen van de zorginstelling.”

Delen via

Vergelijkbare berichten