De week van Rennie Hoekstra (Kies Koers)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Rennie Hoekstra, Master Coach bij Kies Koers. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wat ik belangrijk vind is dat we dicht bij de mensen staan, we kunnen snel inspelen op wat er van ons gevraagd wordt door de klant. Dat betekent dat we geen wachtlijsten kennen. We vormen een klein en hecht team waarin professionaliteit en humor samenkomen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Waar ik blij van word is dat klanten na een uur anders de deur uitgaan dan dat ze binnenkwamen, hen een tijdje begeleiden bij vraagstukken in hun leven geeft me voldoening. Het is heel fijn dat mensen gemakkelijker hun leven kunnen leven. Er is veel afwisseling in de vragen waar klanten mee komen en dat maakt het altijd weer nieuw en interessant.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Een tijdje geleden heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om meer vrijheid en vrijetijd te hebben. Ik doe nu wat ik het liefste doe. Ik werk met mensen die gemotiveerd zijn om zelf stappen te zetten in hun proces en dat doe ik met veel plezier.  Zelf vind ik het ook belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Hoe meer eigen thema’s ik aangekeken heb, hoe beter ik klanten kan begeleiden.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

De komende week zijn we druk met het vinden van een nieuwe collega. Een opleidingscoördinator, de spin in het web van ons bedrijf.

Verder sprong voor mij deze week de opstellingen-dag eruit, die ik heb mogen begeleiden. Daar ben ik trots op en heb ik van genoten. Ik verheug me op de tweedaagse workshop systemisch werk die gepland staat in februari. De voorbereidingen zijn in volle gang.  

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Blijf vooral jezelf en geniet van de kleine dingen die je dag kleuren.

Vergelijkbare berichten