Aditech biedt Friese installatiebedrijven meer personeel!

Partner voor installatie installatiebedrijven

Persoonlijk contact en werken middenin de regio maakt Aditech een onderscheidende partij in de detacheringsbranche die digitaliseert. Bij de klant aan tafel, regelmatig op de bouw en projecten en aan tafel bij de projectleider en planner helpen om de beste matches te maken. Zo helpen we mee voor meer woningen, meer laadpalen, meer zonnepanelen, meer warmtepompen en nog veel meer. Met de 11e vestiging van Aditech wordt nu ook de markt in Friesland bediend.

Kennis maken in Leeuwarden

Aditech vestigt zich uiteindelijk aan de Groningerstraatweg 62; het pand wordt momenteel gemoderniseerd. Tot dan kunnen werkzoekenden en klanten uit de techniek terecht in het huurpand aan de Polluxweg 20. Friese collega Loes zit daar elke werkdag van 8:30 tot 17:00 klaar voor technici die (ander) werk zoeken en installateurs die meer flexibel of vast personeel nodig hebben.

Over Aditech:

Aditech B.V. is één van Nederlands meest vooraanstaande detacheerders in de techniek. Met bijna 30 jaar ervaring, een groot monteursbestand en honderden techniekbedrijven in de elektro- en installatietechniek als klant is Aditech dé partner die technisch personeel regelt binnen de installatiebranche.

Vergelijkbare berichten