Badkamerxxl: Installateurs, aannemers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, ontwerpers…

Zijn jullie al bekend met het Friese bedrijf Badkamerxxl? Gevestigd in Buitenpost en inmiddels al ruim 10 jaar actief in de verkoop van sanitair en tegels.

Badkamerxxl in het kort

Al jaren zet het team van Badkamerxxl zich met hart en ziel in voor hun onderneming. Hun harde werk heeft ertoe geleid dat ze nu een opvallende webwinkel voor sanitair hebben, compleet met een indrukwekkende showroom. Sanitair is de kern van hun bedrijf en bepaalt de sterke identiteit die Badkamerxxl vandaag de dag heeft. Bij Badkamerxxl is er een duidelijke verbinding tussen hun showroom en de online winkel. Eigenaar Teade Steenstra legt uit waarom dit zo effectief is: “Een mix van een webwinkel met een fysieke winkel is heel sterk. Klanten kunnen bij ons in de showroom de producten echt zien en voelen, en vervolgens met gemak online bestellen, geholpen door ons team. Deze aanpak combineert snelheid en gemak van online winkelen met de persoonlijke ervaring die je in een winkel krijgt. Dat werkt erg goed. “Wij geloven dat de aanschaf van een badkamer een aangename ervaring moet zijn. Het aankopen van een nieuwe badkamer komt namelijk niet zomaar tot stand en kan soms een hele uitdaging zijn. Daarom steken wij veel tijd, energie en originaliteit in de totstandkoming van een droombadkamer.”

In de afgelopen jaren heeft Badkamerxxl zich bewezen in de begeleiding en ondersteuning van zakelijke klanten. Met de opening van een nieuwe, innovatieve showroom eerder dit jaar, is de dienstverlening verder verbeterd. Badkamerxxl neemt de zorg uit handen van de aannemer door alles te regelen tot de producten bij de klant zijn. Daarnaast biedt Badkamerxxl aantrekkelijke financiële voordelen voor zakelijke klanten die bestellen via een bedrijfsaccount of nieuwe klanten aanbrengen. Het team van meer dan 25 medewerkers zet zich in voor een topresultaat, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Voor jou als ondernemer betekent dit tijdswinst, financiële voordelen, verzorgd transport en directe, duidelijke communicatie. Kortom, Badkamerxxl maakt het je makkelijker en biedt vele voordelen.

Waarom een samenwerking met Badkamerxxl gaat werken…

Voor Badkamerxxl betekent samenwerken hetzelfde doel nastreven. Samen het beste resultaat nastreven. Klanten inspireren en gelukkig maken met hun eigen unieke badkamer. Door elkaars expertise te gebruiken en daardoor elkaar aan te vullen zodat de consument op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Dit maakt Badkamerxxl meer dan een normale leverancier van sanitair en tegels. Ontzorgen is 1 van de belangrijkste factoren om zakelijke klanten te omarmen. Het team van Badkamerxxl voorziet hierin op verschillende gebieden. Volgens Teade zijn het juist deze factoren die zorgen voor langdurige zakenrelaties. Enkele praktische voorbeelden hiervan zijn…

Eigen kortingen

Bij Badkamerxxl geniet jij als zakelijke klant van aanzienlijke kortingen op een breed assortiment van verschillende badkamermerken. Deze kortingen zijn toegankelijk zodra je inlogt op je zakelijke account. Daarnaast is er een commissieprogramma voor wanneer jij klanten doorverwijst naar Badkamerxxl, wat een voordeel biedt zonder dat je zelf de producten voor de klant hoeft aan te schaffen.

Een showroom met beleving

In de showroom van Badkamerxxl voel je de energie en krijg je zin om zelf aan de slag te gaan. Klanten krijgen hier niet alleen volop nieuwe ideeën, maar ze zetten samen met de adviseurs van Badkamerxxl ook de eerste stap naar hun nieuwe badkamer. Met het maken van een moodboard en een kijkje in de toekomst door een 3D-ontwerp, wordt alles wat je nodig hebt tastbaar. Het team luistert naar wat je nodig hebt en zet dit om in een offerte die klopt: van badkuip, tot tegel.

Zakelijke login omgeving

Als zakelijke klant bij Badkamerxxl krijg je toegang tot een online omgeving waar je met je eigen login zelf offertes kunt samenstellen en direct bestellingen kunt plaatsen. De prijzen die je ziet, zijn inclusief jouw zakelijke korting. In de zakelijke omgeving kun je ook een lijst met je favoriete producten bijhouden. Hierdoor houdt je inzicht in je facturen en openstaande orders.

Korte lijnen

Badkamerxxl staat altijd klaar voor hun particuliere en zakelijke klanten. Het team zorgt ervoor dat orders en servicegevallen snel en goed worden afgehandeld. Zij houden hun klanten dan ook altijd op de hoogte, vooral als er onverwachte dingen gebeuren in een project. Bij Badkamerxxl is het duidelijk: “Een goede samenwerking gaat uiteindelijk om de onderlinge verwachtingen en daar heb je elkaar bij nodig.”

3D tekeningen

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer is het nu eenvoudiger dan ooit om een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat. Met de nieuwste 3D-tekensoftware wordt voor klanten inzichtelijk hoe de badkamer eruit zal zien, passend binnen de eigen ruimte. Adviseurs van Badkamerxxl zetten hun expertise in om met deze software badkamerontwerpen te creëren die niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Deze dienst omvat ook het maken van technische tekeningen voor diverse badkamerprojecten.

Transport, goed geregeld

Bij Badkamerxxl krijg jij de vrijheid om je bestelling te laten bezorgen op ieder gewenst afleveradres. Jij bepaalt wanneer de bestelling wordt geleverd. Dit doe je door je levering in te plannen, of door te kiezen voor een ‘levering op afroep’. Bij elke bestelling ontvang je een Track & Trace waarmee je de zending kunt volgen, zodat je altijd weet wanneer je je spullen kunt verwachten. Mocht je iets willen terugsturen, dan zorgt Badkamerxxl ervoor dat het zonder gedoe bij je wordt opgehaald. Zo houden zij het voor jou gemakkelijk.

De volgende stap…

Wij willen graag in gesprek gaan met ondernemers die ons kunnen aanvullen, want samen kunnen wij onze klanten nog veel beter helpen, aldus Teade. Juist in tijden waarin de vraag afneemt, de bouw stagneert, de kosten stijgen, moeten ondernemers elkaar juist opzoeken en elkaar versterken. Als aannemer, bouwbedrijf, architect of installateur nodigt Badkamerxxl je uit in de nieuwe showroom in Buitenpost. Tijd voor echt contact en een eerste stap naar een mooie samenwerking.

Vergelijkbare berichten