De Molkfabryk organiseert een Open Kluis

Stichting De Molkfabryk is bezig de prachtige oude zuivelfabriek aan de Burgumerdaam te transformeren tot een bruisend multifunctioneel ontmoetingscentrum waar creativiteit, cultuur en business centraal staan. Er is in de afgelopen jaren, mede met ondersteuning van verschillende fondsen, al heel wat gerealiseerd.

En nu is het tijd voor een nieuwe onthulling! We open op woensdag 26 april om 15:00 uur De Kluis, een ruimte in het oude Directiegebouw voor ondernemers die een bureau of kantoorruimte willen huren of een workshop of presentatie willen houden.

Bij de renovatie van deze ruimte is de oude kluis van de fabriek bewaard gebleven, de enorme zware massieve kluisdeur is een echte eyecatcher in de ruimte. Tevens is het tussenplafond verwijdert, waardoor een uniek betonnen plafond onthuld werd. In de betonstructuur is de houten bekisting nog zichtbaar, wat de ruimte een heel eigen karakter geeft.

De ruimte is mooi licht en geschikt gemaakt voor vijf vaste bureaus en een zestal flexwerkplekken. De ruimte kan ook gebruikt worden voor presentaties of workshops en is verder van alle gemakken voorzien; zoals een pantry, internettoegang, beamer en printer.

Open dag

Tijdens de Open Kluis op 26 april (15:00 uur – 17:00 uur) kunnen geïnteresseerden langskomen om een kijkje te nemen in deze nieuwe ruimte, als ook een kijkje nemen in andere beschikbare ruimtes in De Molkfabryk. Om 16:00 uur zal voorzitter Dirk Bruinsma tevens een korte presentatie geven over de mogelijkheden van werken en vergaderen in De Molkfabryk. Daarbij gaan we ook in op de verbouwplannen voor De Melkontvangst en de gevel aan de Burgumerdaam. De Melkontvangst wordt geschikt gemaakt voor ondernemers die een eigen ruimte willen huren. Deze verbouw wordt mede mogelijk gemaakt door een LEADER subsidie. Opgave is niet nodig, iedereen is welkom.

Vergelijkbare berichten