De vakmensen van Bynt: Niet alleen de beste, ook de gelukkigste

De vakmensen van Bynt, die pik je er zo uit op de bouw. Ze lopen net wat lichter, lachen net wat meer en werken duidelijk met plezier. Als je één van hen aanspreekt, kan het best zijn dat hij zegt: ‘Ik werk voor Johannes.’ Want als je voor Bynt Personeel aan de slag bent, ken je directeur Johannes Visser gewoon persoonlijk. Is niks geks aan. Dat je een bloemetje krijgt als er iets te vieren valt, maar ook als het privé even niet zo lekker gaat, is net zo gewoon. Vinden ze bij Bynt.  

Op hun prachtige kantoor vertellen directeur-eigenaar Johannes Visser en commercieel manager Peter van der Meij dat dit alles te maken heeft met het DNA van Bynt: gewoon, oprecht, vertrouwen, doen. De kernwaarden van dit bijzondere Dokkumer bedrijf worden écht gevoeld door de vakmensen die dagelijks in de bouw ingezet worden. Vandaar die trots. En vandaar de vele langdurige samenwerkingen, met medewerkers én met opdrachtgevers.

Omdat het goed voelt

Alles wat Visser en Van der Meij bedenken en doen, toetsen ze aan de kernwaarden. Omdat dat goed voelt. En omdat het voor hen zo logisch is. “Wij werken met mensen die zich aan ons willen verbinden, die samen met ons verder willen groeien en die echt plezier in hun werk hebben”, vertelt Visser. Dat plezier, dat bereik je door er voor elkaar te zijn. Door medewerkers regelmatig te verrassen, ze samen te laten komen, ze te waarderen om hun vakmanschap. “Zo verbind je ook de juiste vakmensen aan de juiste opdrachtgevers”, vertelt Van der Meij. “Omdat wij graag tijd doorbrengen met onze mensen en ze écht kennen, snappen wij waar ze gelukkig van worden. Daardoor weten we feilloos wie bij welke opdracht past.”

Onderscheidend, verrassend. En een beetje gek.

Buiten de bestaande kaders om bouwt Bynt zo aan een bijzonder fundament. Op een manier die onderscheidend is. Verrassend. Misschien zelfs wel een beetje gek, zo nu en dan. “Wij maken graag het verschil”, lacht Visser. “Dit is de manier waarop wij willen werken.” Omdat het uiteindelijk altijd om mensen draait. Mensen die trots zijn, tevreden zijn, zich onderdeel voelen van een groeiende community. Als je iemand van Bynt aan het werk hebt, weet je dat het goed zit. Dat je een medewerker bij je hebt die lekker in zijn vel zit en met plezier aan het werk is. ‘Dat is er één van Johannes, zo’n vakman van Bynt.’ 


Vergelijkbare berichten