De week van Rianne Dotinga

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Rianne Dotinga, content creator en social media-ondernemer. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheid jij je?

Als zzp’er werk ik persoonlijk met klanten en communiceer ik snel. Daarnaast ben ik altijd up-to-date met alle nieuwe social media platforms, updates en trends en kan ik het doorspelen aan mijn klanten. Hierdoor lopen zij voorop in de social media ontwikkelingen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt. Daarnaast ook de diversiteit. Elke klant en elk project is weer anders.

Waar wil je over vijf jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik hoop over vijf jaar locatie onafhankelijk ondernemers te mogen helpen met UGC, content creatie en social media.

Noem eens één afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Elke dag zonder afspraken starten, maar dan plotseling gebeld worden om even langs te komen bij een (nieuwe) klant. Dat springt er voor mij uit!

En waarom?

Ik vind het waardevol om klanten te mogen helpen hun bedrijf online op de kaart te zetten. Daarnaast word ik enthousiast als ik samen met klanten kan sparren over de verschillende online mogelijkheden.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Stap uit je comfortzone. Het kan verleidelijk zijn om in je comfortzone te blijven, maar dit wil je niet als ondernemer. Door uit je comfort zone te stappen leer je meer en groei je sneller.

Delen via

Vergelijkbare berichten