Eerste paal geslagen voor de waterwoningen Wetter Wenje in Middelsee

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor de toekomstige bewoners van de waterwoningen van het project Wetter Wenje in Middelsee. Onlangs is namelijk de bouw officieel begonnen. Het is het eerste project dat van start gaat met de bouw in Wetterstêd. Samen met toekomstige bewoners sloeg wethouder Hein de Haan de eerste paal.

De waterwoningen

Het project Wetter Wenje bestaat uit 8 vrijstaande waterwoningen. Het is een project van ontwikkelaar pc vastgoed B.V uit Groningen. De waterwoningen hebben één woonlaag met o.a. een lichte ruime living met open keuken, drie slaapkamers en een royaal terras. “Daarmee zijn de waterwoningen met recht levensloopbestendig te noemen” geeft Nienke Platvoet, projectmanager bij pc vastgoed B.V. aan.

“De verkoop van deze 8 vrijstaande waterwoningen is erg snel gegaan”, vertelt Nienke Platvoet. “Alle woningen zijn verkocht. We kunnen daarom nu ook al met de bouw beginnen”. Bouwbedrijf De Vries uit Leeuwarden gaat de woningen bouwen.

Wetterstêd

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van Middelsee zich qua woningbouw vooral in Havenstêd afgespeeld. Langs het Van Harinxmakanaal. “En nu beginnen we het nieuwe jaar dus ook in Wetterstêd. Dat is een mooie mijlpaal in de ontwikkeling van Middelsee” geeft Wethouder Hein de Haan aan. De volgende bouwstart in Wetterstêd is zelfs al aangekondigd door pc vastgoed B.V. Dat is de start bouw van de eerste fase van Het Bolwerk

Vergelijkbare berichten