Gezocht: online redactie Ondernemend Friesland zoekt stagiair(e)s

De online redactie van Ondernemend Friesland zoekt stagiair(e)s voor de periode van september 2023 tot en met februari 2024. Als stagiair(e) bij Ondernemend Friesland heb je een belangrijk takenpakket. Zo houd je je dagelijks bezig met het plaatsen van content op onze websites (WordPress-omgeving). Ook het beheren van onze social media-kanalen en maken van bijpassende content is een belangrijke activiteit. Bovendien verstuur je op klanten afgestemde e-mails met e-mailmarketing-programma Mailchimp en maak je nieuwsbrieven met Brevo.

Wij zijn op zoek naar serieuze stagiair(e)s met oog voor detail. Aan jou de taak interessante onderwerpen te selecteren en deze op aantrekkelijke wijze klaar te zetten voor onze online bezoekers.

Tijdens je stage ervaar je de dynamiek van een nieuwsredactie en krijg je de kans jezelf te ontwikkelen. Ook doe je veel ervaring op met activiteiten die je later in je werk geregeld zult uitvoeren. Leuk en leerzaam dus!

Ondernemend Friesland is een erkend leerbedrijf, dat jaarlijks plaats biedt aan vele studenten Mediaredactiemedewerker, Content Creator, Marketing & Communicatie en E-commerce management. Wellicht ben jij de volgende!

Interesse?

Neem bij interesse contact op via richardtjalsma@of.nl en stuur je CV en korte motivatie mee. Geef ook de begin- en einddatum van je beschikbaarheid aan.

Vergelijkbare berichten