Golfclub Gaasterland verwelkomt Datsja Sneek als nieuwe sponsor

Datsja uit Sneek, dat jongeren weer in hun kracht zet, verbindt zich als sponsor aan Golfclub Gaasterland. Jelle de Boer, eigenaar van Datsja: “Sinds enige tijd golf ik en ik zie mogelijkheden om tijdens een rondje golf met jongeren heerlijk in de natuur door te brengen. Lekker in de buitenlucht op de natuurbaan van Golfclub Gaasterland het hoofd weer leeg maken.”

Golfclub Gaasterland, dat ook samenwerkt met cliënten van JP van de Bent in het clubhuis, is blij met de komst van Datsja uit Sneek. Vereniging en leden zijn sociaal ingesteld en er is ruimte voor iedereen. Hole 2 was nog vrij en het was de keuze van Jelle de Boer om die te sponsoren en samen met cliënten te gaan golfen. Voorzitter van de sponsorcommissie Ferry Szovan: “Sponsoren dragen bij aan het behoudt van de natuur in en rondom Golfclub Gaasterland en wij zijn dan ook erg blij met de komst van Datsja uit Sneek. Het sociale hart van de vereniging past hier uitstekend bij en iedereen is welkom op onze baan”.

Datsja Sneek

“Welkom in je toekomst!” is het motto dat Datsja hanteert. Want jongeren zijn de sleutel in het realiseren van een succesvolle en duurzame maatschappij en Datsja zet in op bewustmaking van de rol van de jongeren in de wereld. Door te kijken naar de 4 levensbehoeften van jongeren, ofwel er wordt gewerkt aan de mentale, sociaal-emotionele, fysieke en spirituele behoefte om ze naar een kansrijke toekomst te coachen.

Een positieve verandering bij jongeren kan een positieve verandering in hun omgeving teweeg brengen, op basis van ieders unieke en persoonlijke kwaliteiten. Zo wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten en/of werk- en leertrajecten waarmee Datsja jongeren weer in hun eigen kracht zet. Datsja zet meerdere methodes centraal en kiest voor creatieve en soms ook onorthodoxe oplossingen voor de vraag achter de vraag van jongeren. Door te kijken naar de levensbehoeften van jongeren stellen zij een ondersteuningsplan op maat op, waar zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en re-integratie in de samenleving centraal staan.

Vergelijkbare berichten