Koopman Metaal IJLST nieuwe sponsor Golfclub Gaasterland

Koopman Metaal in IJlst is sponsor geworden bij Golfclub Gaasterland. Hiermee wil het bedrijf haar naamsbekendheid verder vergroten. Koopman richt zich hoofdzakelijk op het produceren van plantenbakken voor openbare ruimten en kantoren.

Koopman Metaal is vanaf 1972 begonnen met kunststof meubels en plantenbakken, wat uitgebreid is tot een breed assortiment producten met een divers klantenbestand in meer dan 55 landen. De focus ligt op het produceren van maatwerk plantenbakken voor de professionele markt enerzijds. Anderzijds snijdt Koopman Metaal onder de werknaam Wettersnijer met twee watersnijmachines en een lasersnijder voor de machine- en jachtbouw.

Directeur Roger Hagenouw: “Als enthousiast golfer speel ik geregeld in Gaasterland. De filosofie als natuurgolfbaan en de laagdrempeligheid van de Vereniging spreken mij enorm aan. Toen ik benaderd ben om holesponsor te worden hebben wij elkaar snel gevonden. Een mooie en duurzame manier om Koopman Metaal verder bekend te maken en met relaties door onze mooie baan te gaan”.

De natuurgolfbaan van Golfclub Gaasterland telt 9 holes met een lengte van ruim 2800 meter. Baanarchitect Alan Rijks heeft de 9 holes gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied van 43 hectare. Door de unieke combinatie van golfbaan en natuurgebied is als eerste baan in Europa het zogenaamde Groenlabel verkregen. De aandacht voor natuur en milieu blijkt uit het verleende GEO-certificaat. Natuurliefhebbers zijn enorm enthousiast over flora en fauna en bezoekers kunnen maximaal genieten van vele bijzondere planten, vogelsoorten en zelfs wild.

Koopman Metaal houdt zich bezig met plaatbewerking, lassen, kanten, knippen, boren, tappen,  spuiten, coaten en snijden van metaal met water en/of laser. De meest voorkomende bewerkingen worden door Koopman zelf gedaan, waardoor opdrachtgevers niet afhankelijk zijn van meerdere leveranciers voor snij-, las-, kant-, boor- of spuitwerk. De productieketen wordt hierdoor niet verstoord door tussentijds transport, opslag of bewerking door derden.

Vergelijkbare berichten