GoodStart brengt Friese Business Cases in beeld

GoodStart heeft een aantal hoofdfuncties: GoodProjects, GoodCompany en GoodMarket. Daarnaast speelt het in op nieuwe ontwikkelingen gericht op beter duurzaam ondernemen. GoodStart draagt bij aan de ontwikkeling van Friese ondernemingen en daarmee de Friese economie.

Onder GoodProjects worden de successen van de Best Practices gedeeld. De ondernemer geeft een kijkje in de keuken en deelt de business case van zijn succes. Daarvan worden: de investering, het resultaat, de tijdsplanning en de learnings getoond. Daarnaast kan de ondernemer: aangeven met welke leverancier, financier of adviseur het project is uitgevoerd, hoe hij deze partijen beoordeelt en of hij een van de partijen aanbeveelt.

Word GoodCompany en zet uw GoodProjects online! Wilt u graag eerst een gesprek om uw GoodProjects te inventariseren? Op 13, 14 en 15 oktober gaat GoodStart een ronde langs ondernemers met persfotograaf Frans Andringa. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Miranda via mirandamars@goodstartfriesland.nl of via 06-46317017.

Delen via

Vergelijkbare berichten