Heerlijk jezelf zijn tijdens het Welkom thuis festival

Op 25 november ‘23 vindt het Welkom thuis festival plaats. Een kleinschalig eendaags festival dat uitnodigt tot verbinding, bewustzijn en gezondheid. Welkom thuis staat in het teken van genieten, consuminderen en verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

Na het grote succes van ‘Ferbining toch IIS’ afgelopen februari in IJlst, gaan we verder. In hetzelfde jasje, met een meer omvattende naam: Welkom thuis festival.

Dit project ‘Welkom thuis’ is een projectplan geschreven en georganiseerd door Yoga met Joska en is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé. It Podium in IJlst is sponsor van de locatie en helpt mee met de uitvoering van het projectplan.

Yoga met Joska

Joska Marrit van Yoga met Joska is initiatiefnemer voor dit bijzondere project. “Het is mijn missie om de wereld gezonder en leefbaarder te maken, te beginnen bij het individu. Tijdens Welkom thuis willen we dit aan onze bezoekers laten ervaren,” vertelt ze. “Het zou zo mooi zijn als we die shift van een prestatiemaatschappij terug konden maken naar een maatschappij waarbij je er écht mag zijn en waarbij we individuen en subculturen respecteren. “Weer terug naar verbondenheid, naar samen en naar onze Mienskip. Wij staan op 25 november met z’n allen voor jou klaar om jou gewoon te laten Zijn.”

Tijdens Welkom thuis kunnen bezoekers kennismaken met de bekende technieken van Iceman Wim Hof. Voor deelnemers van 16 jaar en ouder wordt er een ijsbad aangeboden. De Wim Hof ademhaling alleen al is een life-changer.

Daarnaast zijn er verschillende andere sessies en workshops met een ontspannende, verbindende en bewustzijn vergrootte werking. Zo kun je bijvoorbeeld je energie laten kanaliseren tijdens een leap sessie, op ademreis gaan, je vrij voelen door stembevrijding, genieten van een massage of meedoen met een van de verschillende yogalessen.

Vergelijkbare berichten