HRM-Friesland neemt intrek in nieuw kantoorpand

Allround HR-adviesbureau HRM-Friesland verhuist per 1 maart naar een nieuw kantoorpand. “Het is een mijlpaal voor ons bedrijf, aangezien onze groei de afgelopen tijd ons huidige kantoor te klein heeft gemaakt. Onze toegewijde werkgever, Mark Ley, heeft hard gewerkt aan de verbouwing van ons nieuwe onderkomen, en we zijn onwijs enthousiast dat we binnenkort de deuren zullen openen”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

“Vanaf 1 maart zullen we direct aan de slag gaan vanuit ons nieuwe kantoor. We kijken er enorm naar uit om met ons team hier te werken en HR tot een topniveau te brengen. Maar dat is nog niet alles! Jullie zijn vanaf 4 maart van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een kop koffie of thee. Kom dus gezellig langs om ons nieuwe kantoor te bewonderen en samen met ons deze nieuwe stap te vieren.”

Het nieuwe adres luidt vanaf 1 maart: Westersingel 30, 8913 CL in Leeuwarden.

Parkeermogelijkheden

“Ons nieuwe kantoor is gelegen aan een doorgaande weg langs de gracht. Direct tegenover ons kantoor is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. Het is mogelijk om hier tegen betaling te parkeren, zowel via een parkeerapp als bij een parkeerautomaat. In de wijk naast en achter ons kantoor geldt een blauwe zone. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de Fonteinstraat. Let op: in een blauwe zone is het maximaal toegestaan om twee uur te parkeren. Voor degenen die liever een korte wandeling maken, is de dichtstbijzijnde parkeergarage Oldehove slechts op 10 minuten loopafstand te vinden.”

“We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!”

Vergelijkbare berichten