JOUS architecten viert 5-jarig bestaan

JOUS architecten vierde met trots haar vijfjarig bestaan op 3 september jl. Een belangrijke mijlpaal voor het bureau en het toegewijde team. Het jubileumfeest en een speciaal teamuitje naar Antwerpen markeerden deze gebeurtenis. Wat begon als een bescheiden bureau is inmiddels uitgegroeid tot een team van acht vakkundige professionals, die samen JOUS hebben gemaakt tot wat het nu is. Dit vijfjarig jubileum is een prestatie waar het hele team met trots op terugkijkt.

De afgelopen vijf jaar waren gevuld met uitdagingen, groei en professionalisering. JOUS werkt nu actief aan ambitieuze projecten, variërend van brandweerkazernes, scholen en transferia tot woningen. Het is een indrukwekkende reis geweest, waarbij ze continu hebben geleerd en zich ontwikkeld.

De toekomst is veelbelovend voor JOUS. Ze blijven toegewijd aan een doordachte koers met als kernwaardes “SCHEPPEND SAMEN SOLIDE”, wat moet leiden tot het ontwerpen van klimaatbewuste gebouwen.

In de komende jaren zullen ze deze visie verder ontwikkelen, samen met hun diverse team en ambitieuze opdrachtgevers, met een groeiende focus op hun verantwoordelijkheid naar toekomstige generaties. Ze kijken ernaar uit om dit prachtige avontuur met elkaar voort te zetten.

Vergelijkbare berichten