Keukencentrum Marssum al 25 jaar een begrip in de regio: ‘We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat klanten ons geven’

Keukencentrum Marssum werd in 1997 opgericht door Siep Postma, dochters Petra Adamse-Postma en Judith Looijenga-Postma namen eind 2010 het stokje over van vader Siep. Het keukenbedrijf groeide in een kwart eeuw uit tot een succesvol familiebedrijf in Friesland én daarbuiten. Petra Adamse-Postma blikt voor OF terug en vooruit. ‘’We willen nog minstens 20 jaar vlammen.”

“Toen onze vader Siep Postma in 1997 Keukencentrum Marssum startte, ging ik mee in het bedrijf”, vertelt Petra-Adamse-Postma. “Eerst als administratieve kracht en telefoniste, later als verkoper. Mijn zus Judith en ik namen in 2010 Keukencentrum Marssum over van onze vader en inmiddels werken we met een enthousiast team van negen collega’s. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering van klanten: als je als klant een collega spreekt, dan helpt die je de volgende keer weer. We werken met korte lijntjes en in een prettige sfeer. Iedere dag gaan we met plezier naar het werk en helpen we met alle zorg onze klanten. In ons 25-jarig bestaan hebben we inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd, mensen komen vanuit de regio naar ons, maar ook van buiten de regio. Hele generaties zijn door onze vader en ons verkoopteam geholpen. Dat gaat van grootouders tot kleinkinderen en daar weer de buren van. Mond tot mondreclame is dus heel belangrijk. En dat is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.”

Kwaliteit keukens uit voorraad

Keukencentrum Marssum – dat al sinds de oprichting SC Cambuur sponsort – onderscheidt zich ook door de levering van kwaliteit keukens uit voorraad. “En dat is best wel uniek”, legt Petra trots uit. “Sommige eigenaren die huurpanden opknappen willen binnen twee weken de keuken vervangen. En aan die vraag kunnen wij voldoen! Klanten weten dat het goed komt en wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij ons geven: een familiebedrijf dat een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Inmiddels is in 2020 ons pand van binnen en van buiten volledig vernieuwd en hebben we ook een aantal mooie en grote projecten mogen doen. Zo verzorgden wij drie jaar geleden voor 500 studentenappartementen van het project ‘Markt 058’ in Leeuwarden alle keukens. Dat was een prachtige actie die wij met ons team hebben gedaan. Zo was Judith bij de oplevering en ik bij de ontvangst van de keukens, en was er op zaterdag een aantal studenten die meehielp. Het bouwbedrijf had zoveel vertrouwen in ons dat wij daar in het weekend aan het werk mochten. Een greep uit onze andere mooie projecten is bijvoorbeeld ‘Vondel Parck’ in Leeuwarden en diverse appartementen en woningen in ‘Oranjewoud’ in Heerenveen.”

Toekomst van het bedrijf

Het hele jaar door viert Keukencentrum Marssum haar 25-jarig jubileum. Zo werd er een speciale krant uitgebracht en kregen klanten bij aankoop gratis advies van een styliste. “En natuurlijk hebben we het tijdens een uitje ook met onze medewerkers en aanhang gevierd, zegt Petra. “Onze vader komt iedere week nog even langs voor een kopje koffie en soms sparren we over bepaalde ideeën. Verder geniet hij met volle teugen van zijn verdiende pensioen. Wij werken ondertussen aan de toekomst van het bedrijf. Zo zouden wij graag nog twee medewerkers erbij willen hebben, en verkopen wij sinds kort ook pvc-vloeren bij onze keukens. Het plezierige aan ons werk is dat we iedere keer weer iets moois mogen creëren voor onze klanten. En dat hopen we nog vele jaren te mogen doen.”

Foto: Erikjan Koopmans

Vergelijkbare berichten