Keukencentrum Marssum: Sinds 1997 Hét familiebedrijf voor uw droomkeuken

Een keuken van Keukencentrum Marssum is een keuze voor een betrouwbaar Fries bedrijf, waar stijl hand in hand gaan met een persoonlijke benadering. Klantgericht werken en creatief denken: dat is wat al onze elf medewerkers doen, van telefoniste tot monteur. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken met deskundig en oprecht advies. Kom langs en laat u inspireren.

Ons familiebedrijf is een begrip in de regio en ver daarbuiten, en wij leveren complete en ontzorgde keukens in geheel Nederland. In 1997, startte Siep Postma met de verkoop van keukens onder de rook van Leeuwarden. Hele generaties zijn door hem al geholpen, van pake en beppe tot dochter en kleinzoon. Eind 2010 namen beide dochters, Petra Adamse – Postma en Judith Looijenga – Postma, het roer over. Nu, zesentwintig jaar later, is Keukencentrum Marssum een begrip in de regio.

“Iedereen kan bij ons terecht.”

Het Friese keukenbedrijf heeft naast een ruim assortiment aan keukens met name de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. “Het gaat immers om de wensen van onze klanten” zegt Petra. “Met behulp van één van onze keukenadviseurs kom je er dus ook altijd uit. Onze keukenadviseurs hebben nauw contact met de keukenmonteurs en zijn daardoor creatief in het bedenken van ogenschijnlijk onmogelijke oplossingen. Niet alleen particulieren komen hier al generaties lang over de vloer. Ook bouwbedrijven sturen hun opdrachtgevers graag naar ons toe. Wij hebben voor iedere woonstijl en voor ieder budget een passende keuken. Van super de luxe tot zeer betaalbaar. Door de goede en langdurige samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat betaalbare keukens van topkwaliteit te leveren.”

Vernieuwde showroom

In 2020 is het pand en showroom aan de Hegedyk 3 compleet vernieuwd. Verhuizen naar een ander dorp of de stad was geen optie. “Uiteraard wilden we in Marsum blijven. Onze naam is verbonden met het dorp. Bovendien zitten we hier goed. Men weet ons, voornamelijk uit de regio, maar ook ver daarbuiten al jaren goed te vinden.” zegt Petra. Sinds de verbouwing behoort het leveren en leggen van prachtige pvc vloeren ook tot de mogelijkheden van het familiebedrijf. “Een mooie aanvulling die perfect aansluit bij de aanschaf van een prachtige keuken.” aldus Petra.

Compleet ontzorgde keukens

Het familiebedrijf specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens welke geheel ontzorgd kunnen worden geleverd, compleet met montage en aansluiting. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de nazorg. “We vinden het belangrijk dat klanten ook na de aanschaf van de keuken nog worden ondersteund en geholpen. Het is die belangstelling die gewaardeerd wordt en ervoor zorgt dat bestaande klanten van Keukencentrum Marssum ons ook bij anderen graag aanbevelen.”

Laat u inspireren in de wereld van keukens in de ruimste zin van het woord. Kom gerust langs voor een kopje koffie: ons team staat voor u klaar!

Vergelijkbare berichten