Kies Koers en &Uzelf: Een unieke samenwerking

Hoe kunnen we elkaar versterken en de mensen om ons heen zoveel mogelijk in beweging houden? Dat is de uitdaging voor deze twee bedrijven. Anco van Vliet van &Uzelf en Ymkje de Vries van Kies Koers, organiseren een tweetal korte trainingen.

De eerste vindt plaats op 1 november a.s. in de Molkfabriek in Burgum:

“NLP voor ondernemers” Een introductie op Neuro Linguïstisch Programmeren

Hoe kun je als ondernemer je doelen halen en je mensen blijven motiveren onderweg naar dat doel. Communicatie is één van de meest besproken onderwerpen als het gaat over samenwerking. Op deze dag leer je hoe je verandering kunt aanbrengen als je dat nodig vindt. Je leert patronen herkennen bij jezelf en anderen waarna je kunt kiezen of je het zo wilt houden of het anders wilt doen.

NLP is een serie inzichten en technieken waarmee je inzichten opdoet over jezelf en anderen waardoor je makkelijker je doelen kunt halen.

De tweede “Kennismaken met Coherence” vindt plaats op 21 november a.s. in het Maxima Centrum in Burgum.

De wereld, organisaties en mensen zijn continu in ontwikkeling. En midden in die dynamiek sta jij. Als professional, ondernemer of medewerker en vooral als mens. Hoe verhoud jij je tot de huidige ontwikkeling? Hoe wil jij in de wereld van betekenis zijn? Waar gaat je hart naar uit? Waar ligt jouw ontwikkelopgave?

Coherence is een unieke en universele ordening waarmee je mensen en organisaties integraal in beeld én in ontwikkeling kunt brengen. Wie deze ordening (her)kent, heeft meer inzicht in, begrip van en grip op zichzelf en de context waarin hij/zij zicht begeeft. In deze workshop van een ochtend maak je kennis met dit unieke gedachtengoed. Je leert hoe Coherence je helpt om te zien hoe alle aspecten van mens en organisatie met elkaar samenhangen en waar mogelijkheden liggen voor verdere ontwikkeling.

Voor meer info over “NLP voor ondernemers” klik HIER

En voor meer info over “Kennismaken met Coherence” klik hier

Delen via

Vergelijkbare berichten