Kuiper Verzekeringen genomineerd voor landelijke Advies Award 2019

Om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP het initiatief genomen voor de Advies Awards, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. Op 15 mei houden Kuiper Verzekeringen en vijf andere genomineerden een korte pitch voor de vakjury waarin tot uitdrukking wordt gebracht wat nu precies het geheim is van hun Advies-Factor.

Deze pitches worden ook op film vastgelegd en getoond op de Dag van het Topadvies. Drie genomineerden houden op deze dag hun pitch opnieuw en het publiek kiest de winnaar. “Voor ons zijn alle genomineerden namelijk excellente voorbeelden van succesvolle kantoren die van grote maatschappelijke betekenis zijn en die klantgerichtheid tot kunst hebben verheven”, aldus de jury.

Kuiper Verzekeringen, opgericht in 1946, behoort met 72 medewerkers – waarvan er veertien zich volledig richten op de zakelijke markt – tot de grotere assurantiekantoren in Nederland. Sinds de jaren zeventig heeft Kuiper Verzekeringen, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder eigen naam diverse verzekeringsproducten ontwikkeld. Zo geniet Kuiper Verzekeringen niet alleen (inter)nationale bekendheid bij eigenaren van pleziervaartuigen en klassieke auto’s, maar is men ook zeer actief op de (regionale) MKB-markt.

Delen via

Vergelijkbare berichten