Ondernemend Friesland nieuws

Kuiper Verzekeringen genomineerd voor landelijke Advies Award 2019

Kuiper Verzekeringen genomineerd voor landelijke Advies Award 2019

Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen is genomineerd voor de Advies Award 2019, een landelijke prijs. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de VVP Dag van het Topadvies van 11 juni, met als thema ‘klantgerichtheid verzilveren’.

Om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP het initiatief genomen voor de Advies Awards, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. Op 15 mei houden Kuiper Verzekeringen en vijf andere genomineerden een korte pitch voor de vakjury waarin tot uitdrukking wordt gebracht wat nu precies het geheim is van hun Advies-Factor.


Deze pitches worden ook op film vastgelegd en getoond op de Dag van het Topadvies. Drie genomineerden houden op deze dag hun pitch opnieuw en het publiek kiest de winnaar. “Voor ons zijn alle genomineerden namelijk excellente voorbeelden van succesvolle kantoren die van grote maatschappelijke betekenis zijn en die klantgerichtheid tot kunst hebben verheven”, aldus de jury.

 

Kuiper Verzekeringen, opgericht in 1946, behoort met 72 medewerkers - waarvan er veertien zich volledig richten op de zakelijke markt - tot de grotere assurantiekantoren in Nederland. Sinds de jaren zeventig heeft Kuiper Verzekeringen, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder eigen naam diverse verzekeringsproducten ontwikkeld. Zo geniet Kuiper Verzekeringen niet alleen (inter)nationale bekendheid bij eigenaren van pleziervaartuigen en klassieke auto’s, maar is men ook zeer actief op de (regionale) MKB-markt.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist