Leren op de manier bij je past, samen met de Jong & Laan en NHL Stenden

Ook dit jaar biedt de Jong & Laan weer een complete opleiding Associate Degree (AD) Finance & Control aan. Het initiatief van een exclusieve de Jong & Laan klas stimuleert en faciliteert mensen die een carrièreswitch willen maken. Ook wordt voorzien in de behoeft van hbo-studenten, die graag werken en leren combineren.

Is dit wat ik mij de rest van mijn leven wil doen? Een vraag die een aantal van de huidige AD’ers zich vorig jaar afvroegen. Niet alles in hun (destijds) huidige baan sprak ze aan. Er was een affiniteit met cijfers, maar niet de juiste vooropleiding om de stap te maken. Met het AD-traject konden zij wel hun passie achterna.

Voor andere hbo-studenten die zoekend waren naar de manier van leren die bij hun paste, bleek de combinatie waardoor ze de theorie direct in de praktijk konden brengen, goed te werken. Het zorgde er bij hen voor dat niet alleen de stof beter bleef hangen, maar ook het nut van de lessen direct in de praktijk duidelijk werd.

De voordelen

Voor alle studenten/collega’s die het AD-traject volgen, dus ook voor de klas die in september 2024 start, zijn er een aantal voordelen.

1. De kosten van de studie worden volledig vergoed door de Jong & Laan. Niemand heeft dus aan het einde van de studie een studieschuld.
2. De studenten werken tijdens hun studie 24 uur in de week bij de Jong & Laan en krijgen hier ook voor betaald. Voor zij-instromers is er dus weinig tot geen verlies in salaris om bijvoorbeeld de vaste lasten te betalen. En de studenten hoeven geen bijbaantje meer in de avonduren en/of weekenden.

Het AD-traject is een niveau 5 opleiding en dé perfecte tussenstap om eventueel (wederom in twee jaar) je bachelor af te ronden.
Nieuwe kansen worden gecreëerd voor onze mogelijke nieuwe collega’s. Aan hen om ze te grijpen en zo te gaan leren op een manier die bij ze past en doen waar hun passie ligt. Zo werken we samen aan de toekomst.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.werkenbijjonglaan.nl/associate-degree-finance-en-control/

Vergelijkbare berichten