Mark van Hunnik versterkt team Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf Werving & Selectie | Loopbaanontwikkeling is verheugd om Mark van Hunnik te verwelkomen als nieuwe consultant. Mark heeft vele jaren ervaring in de zuivel- en kaasbranche. Bovendien is hij een flink aantal jaren met een eigen bedrijf actief geweest in de retail, waarvoor hij de werving & selectie deed van zijn eigen personeel. Daarnaast vervulde hij een bestuursfunctie bij de brancheorganisatie INretail. Dit gecombineerd met zijn talenkennis en interculturele vaardigheden, is Mark een waardevolle toevoeging aan het team. Mark is een gedreven en doelgerichte professional met een passie voor het verbinden van mensen. Hij is commercieel ingesteld, maar tegelijkertijd openhartig en eerlijk. Leergierigheid en betrokkenheid kenmerken zijn werkwijze.

Een waardevolle troef

Leo de Graaf, eigenaar van Wierenga & De Graaf, is enthousiast over de komst van Mark. “Met zijn uitgebreide ervaring is Mark een waardevolle troef voor ons team. Hij is in staat om bruggen te bouwen tussen mensen met verschillende achtergronden en culturen. Bovendien is hij een echte teamplayer die past bij onze cultuur van openheid en samenwerking.”

De kracht van verbinding

Wierenga & De Graaf gelooft in de kracht van verbinding. Het team zet zich in om werkgevers en kandidaten op een duurzame manier te verbinden, met oog voor de kansen en mogelijkheden van beide partijen. Mark versterkt die missie en draagt bij aan de verdere groei van het bedrijf.

Over Mark van Hunnik 

Mark van Hunnik is een ervaren professional met een bewezen track record in de commerciële en exportbranche. Hij heeft een uitgebreide kennis van de internationale markt en is gespecialiseerd in export. Naast zijn moedertaal Nederlands, spreekt Mark vloeiend Duits, Engels, Frans en Spaans. Hij is een echte familieman en geniet in zijn vrije tijd van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.

Vergelijkbare berichten