Nieuwe hoofdsponsor FVC

Wierenga & De Graaf is de nieuwe hoofsponsor van het 1e en 2e selectie elftal van de Friesche Voetbal Club. Nadat eind vorig seizoen OG Clean Fuels in goed overleg “uitstapte” als hoofdsponsor van FVC werden Leo de Graaf en Jan Wierenga al snel bereid gevonden het hoofdsponsorschap voor minimaal twee seizoenen aan te gaan.

Wij zijn hoofdsponsor van FVC geworden omdat wij geloven in lokale ondersteuning en dat we op deze manier een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van talent, het bevorderen van gezondheid en het creëren van een positieve impact op de lokale gemeenschap”, vertelt Leo de Graaf.

Jan Wierenga en Leo de Graaf zijn geen onbekenden bij FVC, naast de lange band die zij met de vereniging hebben, waren zij met het logo van “Wierenga & De Graaf” op de achterkant van de shirts van het 1e en 2e selectie elftal te bewonderen.

Wierenga & de Graaf in Leeuwarden is een vooraanstaande regionale recruitment organisatie die bekendstaat als de betrokken en inspirerende partner voor werkgevers die een baan aanbieden en voor kandidaten die een baan zoeken. Zij richten zich op functies op HBO- en WO-niveau en op specialistische functies. Zij werven, selecteren en geven loopbaanadvies. Daarnaast zijn zij sterk in arbeidsmarktcommunicatie en “onboarding”. Met hun coaching en training brengen zij ondernemingen, en kandidaten naar een “next level”.

FVC

Zij streven bij alles wat zij doen naar een persoonlijke relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten, met vooral veel ruimte voor humor. Maar, nog belangrijker vinden zij dat die relatie gestoeld moet zijn op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid. Waarden die we delen en overeenkomen met de visie van FVC. In deze combinatie van waarden schuilt namelijk de kracht voor “Wierenga & De Graaf” om die ene perfecte match te maken en voor FVC om een “verbindende” vereniging te zijn en te blijven. Een meer dan goede basis voor een langdurige samenwerking.

FVC dankt Jan en Leo voor het in onze vereniging gestelde vertrouwen en kijken uit naar een partnerschap vol enthousiasme, passie en nieuwsgierigheid, aangevuld met de nodige humor die wij van ze gewend zijn.

Vergelijkbare berichten