Wierenga & De Graaf ontvangt World-Class Workplace Certificering 2023 – 2024

Wierenga & De Graaf, hét werving- en selectiebureau in Friesland, heeft het World-class Workplace (WCWP) keurmerk ontvangen. World-class Workplace (voorheen Beste Werkgevers) wordt toegekend door Effectory, dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Op basis van de anonieme mening van medewerkers wordt dit label gegeven aan organisaties die bovengemiddeld presteren. Hierdoor is de certificering een eerlijk en waardevol keurmerk om te verdienen.

Het label is dé beloning voor goed werkgeverschap en wordt alleen uitgereikt aan organisaties die boven de wereldwijde benchmark scoren. Het label is niet te koop en is uitsluitend gebaseerd op de feedback van medewerkers. Dit maakt het een eerlijk keurmerk en voor sollicitanten hét bewijs dat ze bij een goede werkgever terechtkomen.

Wierenga & De Graaf heeft een positief resultaat behaald met een Net Promoter Score (NPS) van +83 / 100. Deze score geeft aan in hoeverre het een bedrijf wordt aanbevolen als werkgever en toont hoge medewerkersbetrokkenheid binnen Wierenga & De Graaf.

Inzicht in belangrijke onderwerpen met onafhankelijk onderzoek

Effectory heeft geheel onafhankelijk en anoniem de mening van alle Wierenga & De Graaf-collega’s verzameld. De inzichten en resultaten zijn anoniem met het bedrijf gedeeld: deze input gebruikt Wierenga & De Graaf om zich te blijven verbeteren om zo een nóg betere werkgever te zijn.

Het werving- en selectiebureau is zeer trots op hoge tevredenheid onder de medewerkers en het behalen van de Word-class Workplace label.  

Vergelijkbare berichten