Nederlandse publiek stemt Musical de Tocht in de top drie van de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical 2024

Musical de Tocht heeft een plek veroverd in de top drie voor de felbegeerde VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical 2024, bij de aanstaande Musical Awards. Dit is een bijzondere erkenning voor het team achter de productie en een bewijs van de sterke band die is opgebouwd met het publiek.

‘We willen alle mensen die op ons gestemd hebben ontzettend bedanken. Het is hartverwarmend om te zien hoe het publiek De Tocht omarmt heeft.’ aldus producent Lisette Bokma. Maar het is nog niet voorbij! Op 24 april kan tijdens de live-uitzending van het Musical Awards Gala op NPO1 opnieuw gestemd worden en wordt bepaald wie volgens het publiek definitief gekroond wordt tot de beste musical van 2024. ‘We kijken dan ook met veel plezier en spanning uit naar de uitkomst op 24 april en hopen dat het publiek nog een keer massaal achter ons gaat staan. Samen maakt alles sterker’.

De Tocht is naast de publieksprijs ook nog in de race voor twee andere Musical Awards. “We zijn genomineerd voor Beste Oorspronkelijke Nederlandse musical en voor Beste Decor. De magische Elfstedenwereld die met licht, projectie en de unieke draaiende ijsvloer gecreëerd is door o.a. Luc Peumans en Robert Nieuwenhuis’ zo zegt producent Madelene van Beuzekom. 

De nominaties zijn een bekroning op het harde werk, de toewijding en de passie die in elk aspect van Musical De Tocht zijn gestoken. ‘Het is bijzonder dit samen met zoveel mensen te mogen maken en dat het ook gezien wordt, voelt als een enorme waardering.’ zo zegt producent Foppe van der Veen die ook nog met ander nieuws komt, namelijk dat De Tocht stopt. De musical is nog te zien tot en met 30 juni en stopt dan na meer dan 300.000 bezoekers. Nog een laatste kans dus om deze met drie nominaties bekroonde musical te zien. 

Voor meer informatie over Musical de Tocht en hoe je op 24 april kunt stemmen voor de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical 2024, bezoek www.musicaldetocht.frl.

Foto: Aron Weidenaar

Vergelijkbare berichten