Musical de Tocht maakt kans op award ‘Beste Musical van 2024’

Musical de Tocht maakt kans op de ‘VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical van dit seizoen’. Op 24 april 2024 worden de prestigieuze Musical Awards voor de 22ste keer uitgereikt! Ook dit jaar wordt er weer een publieksprijs toegekend aan de beste musical, waarbij het publiek bepaalt welke productie deze eer verdient. Stemmen kan van 11 t/m 25 maart 2024, waarbij alleen de musicals met de meeste stemmen in de top 3 belanden. Op 24 april, tijdens het Musical Awards Gala, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Madeléne van Beuzekom, een van de producenten van Musical de Tocht, deelt haar enthousiasme: “Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we deze prijs mee mogen nemen naar het Friso Theater. Als we winnen hebben we niet alleen één van de grootste maar ook nog de beste musical van Nederland hier in Friesland neergezet. Dat zou echt te gek zijn.”

“Als er één award is die ons past, dan is het wel de publieksprijs. De Elfstedentocht is een evenement dat alleen kan plaatsvinden dankzij de inzet van velen, en op dezelfde manier is deze musical tot stand gekomen dankzij de samenwerking van heel veel mensen. Voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Musical de Tocht, is er geen grotere erkenning dan de publieksprijs,” beamen Foppe van der Veen en Lisette Bokma, de andere producenten van de musical.

Stemmen

Vanaf 11 maart 2024 08.00 uur kan er gestemd worden via stemmen.musicalawards.nl. Laat je stem gelden en help Musical de Tocht naar de overwinning tijdens de Musical Awards van dit jaar! Samen op één!

foto: Lucas Kemper

Vergelijkbare berichten